BIVŠA ŽENA SLAVNOG FUDBALERA NA SUDU! Prava sapunica: Nekada ljubavnici, a sada u ratu zbog SKUPOCENIH POKLONA

02.11.2022. 18:50
Piše:
Srbija Danas
Jane Given / Izvor: Foto: Facebook printscreen/Jane Given
Da li će morati da vrati auto i prsten?

Bivša žena fudbalske legende Šeja Givena u sudskoj je borbi sa muškarcem za kog je nakon golmana bila verena, zbog automobila Aston Martina i prstena vrednog 300 hiljada funti.

UBILA SE VODITELJKA JUTARNJEG PROGRAMA! Pre nego što je digla ruku na sebe poslala jezivu poruku

UBILA SE VODITELJKA JUTARNJEG PROGRAMA! Pre nego što je digla ruku na sebe poslala jezivu poruku

ZVANIČNO: Švedski genetičar Svante Pabo dobitnik Nobelove nagrade za medicinu

ZVANIČNO: Švedski genetičar Svante Pabo dobitnik Nobelove nagrade za medicinu

ZABRANA: Poznati proizvođač neće više prodavati automobile Flojdu Mejvederu

ZABRANA: Poznati proizvođač neće više prodavati automobile Flojdu Mejvederu

Džejn Given (47) tvrdi da su joj verenički prsten i superautomobil vredan 200 hiljada funti "predmeti koji su joj poklonjeni", kao i da je sposobna da održava auto, bez obzira što ga je ostavila i raskinula veridbu.

Međutim, njen bivši verenik rekao je da je automobil bio samo "bračna struja" i svadbeni poklon, ali da je venčanje otkazano, pa nema potrebe da ga zadrži. Njegovi advokati tvrde da je bilo dogovoreno da se pokloni vrate ukoliko ne bude održano venčanje.

Bivša manekenka započela je vezu sa Ralfom (54) u februaru 2018. nakon što se 2013. rastala od poznatog golmana, sa kojim ima dvoje dece.

Tokom njihove veze par je planirao venčanje, a on joj je kupio ovaj skupoceni auto sličan onom koji on već poseduje, kako bi imali iste automobile u bojama koje se slažu. Takođe joj je poklonio i prsten za koji tvrdi da vredi 300 hiljada funti, tokom odmora na Barbadosu u decembru 2019. godine. 

Ona je prekinula vezu u decembru 2020. godine i sada je bivši verenik tuži jer želi da mu se vrate ovi skupi pokloni. 

Jane Given / Izvor: Foto: Facebook printscreen/Jane Given

Gospodin Fridman, koji daje presudu, rekao je da su mu prikazane brojne WhatApp poruke, na koje se Džejn oslanja kao glavni dokaz. On kaže da Džejn ima pravo da zadrži ove skupocenosti samo ako su joj uručene kao "apsolutni pokloni". U tom slučaju više ne pripadaju njenom bivšem i ne može da ih vrati. U oktobru 2019. godine Ralf je uz slike automobila napisao:

- Ovo je tvoj auto! 

Sudija kaže da postoje i dokazi koji su na strani njenog bivšeg verenika. Nakon raskida napisao joj je:

- Rezervisao sam da sletim u petak i pokupiću svoj auto, svoje stvari i uzeti nazad prsten da bih mogao da ga prodam. Kao džentlmen daću ti polovinu novca i 80 hiljada funti nazad. Laku noć!

Ralf joj je takođe najavio mejlom da će doći u njen dom u UK da uzme automobil i dodao da je trebalo da to bude svadbeni poklon. On je dodao:

- Venčanja neće biti, a auto je na moje ime i zato ostaje moj! Pokupiću ga u subotu. 

Advokati gospođe Given su mu odgovorili:

- Što se tiče DBX automobila, obavešteni smo da je automobil uručen kao poklon, zajedno sa registracijskim brojem. Našem klijentu poklonjen je i verenički prsten.

Zatim su Ralfovi advokati uzvratili:

- Iako je automobil trebao biti poklon za venčanje, stvarnost je da venčanje nije održano. U tim okolnostima vozilo nikada nije poklonjeno Vašem klijentu. 

Gospodin Ralf je podneo zahtev za donošenje presude po skraćenom postupku, tražeći od suda da mu se vrati automobil bez potrebe da ide na kompletno suđenje. Međutim, sudija je rekao da su argumenti previše složeni da bi se o njima odlučivalo bez pune sudske presude. On takođe dodaje:

- Ovo je slučaj koji proizilazi iz veze dvoje ljudi. Verili su se, ali pre nego što je došlo do venčanja, vezi je došao kraj. Oboje su uživali u skupocenim automobilima. Tuženi nema realne zahteve i zbog toga zahtev za donošenje presude po skraćenom postupku mora propasti. 

Bivši ljubavnici moraće da se suoče na sudu, osim ako se prethodno ne nagode van suda. 

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda holandska klizačica Juta Lerdam

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

 

Piše:
Srbija Danas
02.11.2022. 18:50
Pogledajte više