Putin danas razgovara sa narodom: Direktno obraćanje počinje u 11 časova

15.06.2017. 08:59
Piše:
Srbija Danas / Sputnik
Putin / Izvor: Reuters
Ruski predsednik, po tradiciji, odgovaraće na pitanja građana

Predsednik Rusije Vladimir Putin održaće konferenciju za štampu, u okviru koje će odgovarati na pitanja građana. Očekuje se da će se većina njih uticati socijalnih problema, zdravstvenog osiguranja, plata, obrazovanja, deo pitanja može biti povezana i sa predstojećim izborima.

Putin ima odgovor na američki raketni štit: Rusija se NAORUŽAVA da bi održala ravnotežu SILA

Rusija danas SLAVI: Putin rečima Petra Velikog opisao SNAGU DRŽAVE! (FOTO/VIDEO)

Razgovor Putina sa narodom će početi u 11.00 po srednjeevropskom vremenu. Na sajtu Sputnjika možete pratiti direktan prenos događaja.

Vladimir Putin / Izvor: Reuters

Ovo će biti 15. direktna linija šefa države. Ovaj format razgovora nastao je još za vreme Putinovog prvog predsedničkog mandata. Prva linija je održana 24. decembra 2001. godine, a poslednja 2016. godine.

Kako je ranije saopštila pres-služba Kremlja, po tradiciji, šef države će tokom razgovora sa Rusima odgovarati na pitanja koja najviše interesuju ruske građane, a koja se tiču društveno-političkog i socijalno-ekonomskog života države, kao i međunarodne situacije.

Putin se aktivno se priprema za konferenciju, proučava veliki broj informacija, statističkih podataka, razgovora sa ministrima i rukovodiocima državnih agencija.

 

Piše:
Srbija Danas / Sputnik
15.06.2017. 08:59
Pogledajte više