Filmska diva je stradala na skijanju, a ovaj poznati glumac je morao da isključi aparate i danas tugu utapa u alkoholu

08.02.2018. 07:04
Piše:
Srbija Danas
Nataša Ričardson / Izvor: Foto: You tube/printscreen/MemoryMan1964
Od njene smrti se nije oporavio i ostao je sam do danas

Britanska glumica Nataša Ričardson bila je ćerka čuvene glumice i oskarovke Vanese Redgrejev i pokojnog reditelja Tonija Ričardsona.

Nataša je veoma mlada proživljavala razvod svojih roditelja i kasnije je saznala da je njen otac Toni bio biseksualac. To joj, ipak, nije poljuljalo veru u ljubav. Čoveka sa kojim je bila do kraja života, Lijama Nisona, upoznala je na Brodveju kada je imala 29 godina i dok je bila u braku sa Robertom Foksom. 

Lijam Nison nije bio velika zvezda kao sada već je bio poznat isključivo kao holivudski ženskaroš. Džulija Roberts, Barbra Strejsend i Bruk Šilds samo su neke od lepotica koje nisu odolele njegovom šarmu. Nataša i Lijam su zajedno radili na jednom mjuziklu i tada su varnice između njih sevnule toliko jako da se Nataša od tadašnjeg supruga odmah razvela i uplovila je u zvaničnu vezu sa Lijamom.

- Sve se tako brzo dešavalo. Bili smo glavna "tračarska tema". Bio je veoma loš tajming. Ne mogu ništa reći sem da sam jako zaljubljena u njega - rekla je tada Nataša Ričardson. 

Nije joj smetao njegov status "ženskaroša" i kroz šalu je znala da kaže:

- Tačno znam zašto se zaljubljuju u njega.

Par je započeo zajednički život u Njujorku i ubrzo se venčao. U braku su dobili dva sina, jedno drugo su svuda pratili i bili konstantna podrška. Bila je to ljubav koja je svima ulivala veru u brak. Nažalost, Nataša je 2009. imala tragičnu nesreću na skijanju u Kvebeku.

Dok je još bila u svesnom stanju obavila je poslednji telefonski poziv. Nazvala je ljubav svog života.

- Dragi, malo sam pala na snegu – otkrio je Lijam delove tog razgovora nakon Natašine smrti.

Prilikom pada poznata glumica nije imala kacigu i pala je u komu istog dana usled izlivanja krvi u mozak. Glumac je bio taj koji je zajedno sa doktorima nekoliko dana kasnije odlučio da se isključe aparati koji su je držali u životu jer se bračni par jednom prilikom dogovorio da tako reaguje u tim situacijama.

Nataša je zaveštala organe, dala je srce, bubreg i jetru i time produžila nečija tri života.  Lijam se od njene smrti nije oporavio i ostao je sam do danas. Neretko podeli svoju tugu.

- Njena smrt mi i danas nije stvarna. U nekim trenucima, u našem stanu u Njujorku, kada čujem otvaranje vrata očekujem njen glas. Čekam da baci ključeve na sto i pozove moje ime. Ceo svet mi se srušio kada je otišla – rekao je glumac.

Američki mediji često pišu da Lijam tugu za Natašom utapa i u alkoholu.

 

Piše:
Srbija Danas
08.02.2018. 07:04
Pogledajte više