ONI SU DOVELI TRAMPA I SPASILI SVET! Da nije bilo njih, Hilari bi pokrenula TREĆI SVETSKI RAT!?

13.11.2016. 22:36
Piše:
Srbija Danas/Alo
Donald Tramp / Izvor: Reuters
Donald Tramp je dobio podršku čak 200 američkih generala i admirala!

Umesto Hilari Klinton, zaoštravanja odnosa sa Rusijom i izbijanja Trećeg svetskog rata, u Belu kuću bi sada trebalo da uđe Donald Tramp, i to pre svega zahvaljujući podršci koju je dobio od preko 200 penzionisanih generala i admirala američke vojske, koji su i te kako uticali na to da kandidat republikanac postane novi predsednik SAD.

I sam Tramp se u svom govoru pre svega zahvalio generalima Filnu i Kelogu. Za razliku od Hilari Klinton, koja je na svojoj strani imala ceo političko-ekonomski establišment, Tramp je iza sebe „imao vojsku“, odnosno iskusne vojne obaveštajce koji su pomoću svojih starih veza uspeli da izguraju njegovu pobedu.

General Majk Flin je bio na čelu vojne obaveštajne službe u periodu od 2012. do 2014.godine, kada je i penzionisan, a izgleda da će upravo on biti specijalni predsednikov čovek za saradnju sa Vladimirom Putinom. On je prošle godine boravio u Moskvi povodom godišnjice ruske televizije Raša Tudej i nema sumnje da će biti zadužen za spuštanje temperature između Vašingtona i Moskve.

Za Hilari je nekoliko puta izjavio: „Zatvorite je!“

General Džozef Kelog je vijetnamski veteran i spada među Trampove savetnike kada je reč o spoljnoj politici i nacionalnoj bezbednosti. U više navrata je javno kritikovao Hilari kada je pričala o tome „kakva je procedura za nuklearni odgovor SAD u slučaju napada“.

Piše:
Srbija Danas/Alo
13.11.2016. 22:36
Pogledajte više