HOROR: Rascopao ženi glavu, izvadio joj mozak, ali to NIJE ONO NAJGORE

10.11.2017. 12:53
Piše:
Srbija Danas/RT
policija u Holandiji / Izvor: Profimedia/ilustracija
Užas

Ruski pisac iz Valdaja, gradića na severu zemlje, svesno je namamio ženu na sastanak, a zatim je ubio, raszbio joj glavu, izvadio njen mozak, i pojeo ga celog.

Tanja (12) postala MAJKA, kada je progovorila o ocu, svi se SLEDILI (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

SKANDALOZNA ispovest Aleksandra (19): Počeo da izlazi sa STARIJIM MUŠKARCIMA kako bi platio fakultet

Sud je doneo odluku da je neimenovani "ruski pisac u ranim dvadesetim godinama" bio uračunljiv kada je počinio gnusni zločin.

Ubistvo se dogodilo na 8. mart, kada je mladić 45-godišnju ženu najpre udario flašom u glavu, a potom je ubio hladnim oružjem. Nešto što je trebalo da bude romantičan sastanak na Dan žena, pretvorilo se u priču iz najgorih horor filmova.

mozak, ljudski mozak, tegla, mozak u tegli, formaldehid / Izvor: Profimedia

Kako se navodi, Rus je čekićem polomio lobanju svoje žrtve i "pojeo njen mozak parče po parče". Policija u svom izveštaju ističe da je došlo do svađe između njih dvoje, što je bio okidač.

Inspektori su opisali mesto zločina, rekavši da je to "nešto najstrašnije što su u svojim karijerama videli". Ubica je, nakon što je flašom udario ženu u glavu, rešio da je dokrajči nožem. Kada je nakon toga razbio lobanju nesrećnoj ženi, počeo je da joj jede mozak.

Ubica je inače dobio nagradu za najboljeg mladog pesnika Rusije u 2016. godini.

ubica sa nožem i telefonom / Izvor: Profimedia/ilustracija

On je uhapšen nedugo posle toga, priznao je zločin, ali je rekao da ga je počinio u trenutku "zamračenja svesti. Međutim, zatraženo je i mišljenje specijalista, koji su doneli odluku da je bio apsolutno svestan svojih postupaka.

 

Piše:
Srbija Danas/RT
10.11.2017. 12:53
Pogledajte više