Ispovest iz NAJVEĆEG BORDELA U LONDONU: Imam 30 klijenata mesečno, ali moji roditelji u Rumuniji misle da sam ČISTAČICA

30.11.2018. 18:53
Piše:
Srbija Danas/ Sandej tajms
Prostitutka / Izvor: Profimedia/ilustracija
Seks radnica Elana iz Bukurešta otkrila je novinarima "Sandej tajmsa" da u stanu u poznatom londonskom kvartu Čelsi svakodnevno prima klijente koje pronalazi preko interneta, dok svojoj porodici u Rumuniji govori da u Engleskoj radi kao čistačica.

Elana otkrila je da mesečno prima i po 30 klijenata da bi mogla da plati stanarinu u jednom od najbogatijih delova britanske prestonice. Najam njenog stana u zgradi čiji je vlasnik tajkun Kristofer Moran košta čak 3.000 funti, a ona naplaćuje sat vremena sa klijentom 150 funti.  

Majka je dva puta rodila ISTU BEBU: Doktori otkrili opasnost, pa napravili ČUDO (VIDEO)

Šokantna istraga "Sandej Tajmsa" otkrila je da Elana nije jedina – u toj zgradi radi više od 100 prostitutki. Otkriće ovih novina pokazuje da je je ovaj blok stanova možda najveći bordel u Britaniji, čak poznat je kao "deset spratova kur*i". 

SMISLILI DA ŽRTVUJU ĆERKICU Mama i tata se posvađali zbog novca, pa je on bacio BEBU U MORE (FOTO/VIDEO)

Na internetu je moguće pronaći i devojke koje nude seksualne usluge upravo u tim stanovima. I Elana je među njima, pa se na specijalizovanim sajtovima mogu pronaći i njene fotografije na kojima polugola reklamira svoje usluge. Prethodno je radila kao poslovna pratnja u Parizu. 

Agencija / Izvor: Foto: Printscreen

Vlasnik zgrade je tajkun čije bogatstvo iznosi čak 404 miliona funti, a blisko se druži i sa članovima kraljevske porodice. Od najama stanova u zgradi godišnje zarađuje čak osam milion funti, navodi "Sandej tajms". 

Takođe, novinari su otkrili da je donirao 290.000 funti Konzervativnoj stranci, kako sa ličnih tako i sa poslovnih računa. Ipak, novinari nisu pronašli dokaz da Moran ima bilo kakve veze sa prostitucijom koja se tu događa. 

Muslimanka Sabina je dva dana ležala u mrtvačnici, a onda je OŽIVELA: Odmah je otišla u CRKVU, evo i zašto

Inače, novinari "Sandej Tajmsa" uspeli su preko sajtova za prostituciju da rezervišu čak 40 termina sa prostitutkama u 23 različita stana u bloku u kojim se nalazi 670 stnova. Većina devojaka koja radi u tim stanovima kao prostituke su iz Rumunije. 

 

Piše:
Srbija Danas/ Sandej tajms
30.11.2018. 18:53
Pogledajte više