Ispovest VELIKE VERNICE: Umesto da mi se ZGADI, to je bio NAJBOLJI SEKS u mom životu!

29.04.2017. 16:34
Piše:
Srbija Danas/Ella
Devojka sedi na krevetu / Izvor: Profimedia/ilustracija
Bizarno ili uzbudljivo?

Pitali ste se kakva bi bila ispovest devojke kojoj je jedan seks promenio ceo život?

BOLESNO! Sedam godina seksualno zlostavljao ćerku!

- Ova priča počinje, kako kažu, in medias res. Ja sam bila gore. Nagnula sam se prema napred kako bih ga poljubila, a moje gole grudi su dodirivale njegove, dok je moja kosa prekrivala i moje i njegovo lice. Pogledao me u oči i zadržao pogled, a zatim... pljunuo je u moje lice. Iznenadila sam se. Ili možda bolje da kažem – šokirala. Je li upravo pljunuo u mene? Šta? Ali to se zaista dogodilo. Mislim, nije on bio na vrhu i, kao, slučajno mu je procurilo malo bala. Bio je dole. Naciljao je...

Svidelo mi se

seksi devojka leži na krevetu / Izvor: Profimedia

JEZIVI ZLOČINI U SPLITU: Drogirali i seksualno zlostavljali decu, a tu nije kraj PAKLA!

Nakon što sam nekoliko sekundi provela pitajući se treba li da budem uznemirena ili zgrožena, morala sam sama sebi priznati da mi se svidelo, mnogo! Bilo je prljavo, čudno, neispravno, ali isto tako i uzbudljivo – pokušao je nešto novo i neočekivano usred nečega u čemu moraš imati beskrajno poverenje u nekoga, usred seksa. Bili smo zajedno tek nekoliko sedmica i seksali smo se tek nekoliko puta. Na mnogo smo se načina jedva poznavali. Mogla sam mu vratiti u besu. Mogla sam se skloniti s njega i otrčati do kupatila, a njega ostaviti onako golog i posramljenog. Ali nisam. Umesto toga, obrisala sam pljuvačku s očiju i nastavila.

Odrasla sam u strogoj hrišćanskoj porodici

Možda će zvučati preterano, ali u tom trenutku moj se svet otvorio. Odgajali su me u ultra-katoličkoj porodici. A u tom strogom i moralnom svetu, postojala su pravila o svemu što smo radili, i ja sam ih sledila. A možda sam baš zbog toga svoje rane 20-e provela izlazeći sa dragim, mlakim muškarcima i seksala se u misionarskoj pozi na što pristojniji način. Oni su mi za poklone donosili kašmir ili parfeme i vodili me u restorane gde vam konobar trese mrvice sa stolnjaka između jela. Naravno da volim lepe poklone i luksuzne restorane, baš kao i svaka druga devojka, ali muškarci koji su mi to nudili bili su mi dosadni. Sve je bilo tako predvidljivo. Nije bilo strasti.

nezadovoljna žena / Izvor: Profimedia

SEKSUALNI MANIJAK bio spreman na SVE da bi se zadovoljio: Bludničio nad žrtvom dva i po sata

On je bio taj "zločesti dečko"

Ali ovaj muškarac, pljuvač, on je bio umetnik, čudan u pozitivnom smislu i na neki način "zločesti dečko", da iskoristim taj uvek korišćeni kliše. Nikad nije imao novca (iako čujem da je otada postao prilično uspešan), nedavno je izašao iz komune, i voleo je da ostaje budan do kasno uveče, kako bi se bavio svojim fotografijama, svojom umetnošću kojom je bio manično opsednut. Nekad, kad bih nazvala u svoj stan s posla kasno poslepodne, javio bi se iz mog kreveta. Možda samo suludo spajam tačke, ali mislim da su ga njegova kreativnost i "zločesta strana" učinile smelim i voljnim da se upušta u rizike koji mogu značiti i poniženje – bilo da se radi o umetnosti ili seksu. A to je, u mojoj glavi, bilo uveliko povezano.

Najjezivije mesto na Balkanu! Droga se krije u vagini a oralni seks košta 15 maraka

Nemaš pojma šta ti se sviđa dok ti se ne svidi

Veza nije potrajala, ali prosvetljenje koje je izazvala jeste. Taj me susret naučio jednu važnu životnu lekciju: Nemaš pojma šta ti se sviđa dok ti se ne svidi. A to je pogotovo istina kad je reč o seksu. Shvatila sam da volim kad su stvari malo grublje i... pa, malo manje konvencionalne od onoga što sam dotad mislila, i zbog toga da zbog toga ne treba da se sramim – jer, postoje ljudi koji dele moje (i tvoje) strasti ili koji takođe imaju takozvani "čudan ukus". I naučila sam da, kada odlaziš u spavaću sobu (s nekim kome veruješ, naravno; to se podrazumeva), moraš sve svoje ideologije i ono što smatraš ispravnim ostaviti ispred vrata. I tada se događa ta bizarna magija.

 

Piše:
Srbija Danas/Ella
29.04.2017. 16:34
Pogledajte više