KLINTONOVI IZAZIVAJU HAOS NA BALKANU: Rusi ih raskrinkali, otkrili njihov PAKLENI plan

20.03.2017. 19:57
Piše:
Srbija Danas/ Sputnjik
Hilari i Bil Klinton / Izvor: Profimedia
Njihov cilj je izazivanje krvavih sukoba kako bi destabilizovali Evropu

Američki bračni par Bil i Hilari Klinton želi da izazove novi rat na Balkanu prekrajanjem granica, znajući da će to izazvati oružane sukobe, piše ruski Sputnjik. Krajnji cilj im je slabljenje Evrope i rušenje Donalda Trampa, koji im se isprečio na putu, a sve to uz pomoć milijardera Džordža Soroša.

AMERIČKI OBAVEŠTAJCI DEMANTOVALI: Tramp laže, nije bilo prisluškivanja u Beloj kući

FBI istražuje veze Trampovih saradnika sa Rusijom! (VIDEO)

Krajnji cilj im je destabilizacija cele Evrope i rušenje novog američkog predsednika Donalda Trampa, koji je stao na put njihovim interesima.

Klintonovi su navodno uz pomoć Soroša više od 20 godina suvereno odlučuju o svemu što se dešava na ovim prostorima, krijući se iza "Klinton fondacije".

Klintonovi / Izvor: Profimedia

- Kosovo je privatna država Klintonovih i oni ne samo da tamo imaju investiran novac preko raznih posrednika, već preko Albanije imaju i izlaz na more. To za njihove poslove, dalje od ovog regiona, ima ogroman značaj, posebno za transport oružja namenjen "borcima za demokratiju", kakvi su bili oni u OVK, ili za "humanitarne akcije" - zaključuju oni.

ZBOGOM, PRIVATNOSTI: Ako ovaj zakon prođe, Amerikanci će poslodavcu morati da daju DNK test!

Istovremeno, prema navodima tog portala, Makedonija je u rukama Džordža Soroša, koji je u sprezi s Klintonovima.

- Posebno su angažovani oko teritorije koju naseljavaju Albanci, a kroz koju bi trebalo da prođe ruski gasovod Turski tok. Otuda i ne čudi što im je potrebna vlada koja će samo parafirati već sastavljena dokumenta o koncesijama i drugo - ocenjuje ruski sajt.

OPASNA PROVOKACIJA: Tramp u nuklearnoj eksploziji okružen nacističkim dolarima! (VIDEO)

Međutim, pobedom na predsedničkim izborima u SAD, Tramp se isprečio na putu Klintonovih. Zato Hilari, čiji je suprug Bil zajedno sa Medlin Olbrajt iskrojio sadašnje granice na Balkanu, ima plan o preuređenju. Taj plan su sastavile privatne špijunske agencije "Stratfor" i "Rend korporacija".

- Srbiji bi dali da se ujedini sa Republikom Srpskom, ali pod uslovom da prizna Kosovo, koje bi se pripojilo Albaniji. Sever Kosova bi imao status distrikta, kao sada Brčko, koji bi dobio široku autonomiju i pravo na specijalne veze sa Srbijom - smatra ruski sajt.

Džordž Soroš / Izvor: Profimedia

Kad je reč o "američkom čedu" Bosni i Hercegovini, ona bi bila prekrojena po modelu Alije Izetbegovića.

- Bosna nije dala očekivane rezultate, ali s obzirom na Klintonove veze sa islamskim zemljama, ne bi došlo u obzir da Bosna nestane. Njoj bi se pripojio Sadžak, koji bi imao specijalni status u okviru BiH. Hrvatski deo Bosne bi se povezao na isti način sa Hrvatskom, do trenutka sjedinjenja. Postoji i opcija da Bošnjaci i Hrvati zajedno naprave državu, ali to nije nešto čemu je sklon Zagreb - objašnjavaju oni.

Nova uzbuna: Muškarac sa auto-bombom ispred Bele kuće, blokirane ulice

U toj novoj podeli Makedonija bi, kako se ocenjuje, nagore prošla.

- S Makedonijom niko ne zna šta će. U sadašnjem obliku je za Hilari to neodrživa država, a kao razlozi se navode nepremostive razlike između Makedonaca i Albanaca, kao i sukob sa Grčkom oko imena. Rešenje Klintonova vidi u tome da se Makedonija po ubrzanoj proceduri ubaci pre svega u NATO, pa i EU - ističe ruski sajt.

SKANDAL U TAJNOJ SLUŽBI AMERIKE: Agenti pod istragom, slikali Trampovog unuka dok je spavao! (VIDEO)

Takvo prekrajanje granica, prema očekivanjima Klintonovih, izazvalo bi nove oružane sukobe.

- Balkan je idealan za one koji žele da drže pod kontrolom Evropu, Bliski istok i izbliza nadgledaju Rusiju. Što veća nestabilnost u ovom regionu, to veći strah u Evropi, a vladavina strahom od sukoba na tlu Starog kontinenta u neku ruku je izum administracije Bila Klintona - zaključuju.

Na taj način bi Klintonovi i Soroš verovatno srušili i Donalda Trampa.

SOROŠ PREDVIĐA: Teško da će Tereza Mej ostati na vlasti

- Ukoliko se u ovom regionu dogode oružani sukobi, Tramp bi morao da reaguje. To bi ga nateralo da pogazi svoju reč i obećanje da se neće mešati u politiku drugih država i da neće rušiti režime po svetu. S obzirom da nema baš mnogo pristalica u Evropi, tako bi jednostavno mogao da bude "namešten". A mešanje u sukob na Balkanu bi mu znatno skratilo mandat - objašnjava ruski portal.

 

Piše:
Srbija Danas/ Sputnjik
20.03.2017. 19:57
Pogledajte više