SVIREPO SMAKNUĆE Majka ubijena dok se pretvarala da je ćerka - UBICU poslao njen brat koji je prethodno SILOVAO devojčicu

13.02.2021. 18:07
Piše:
Srbija Danas
žena / Izvor: Foto: Facebook/Brittany Cormier
Nesrećna žena je žrtvovala život da bi spasila naslednicu

Britani Kormijer (34) ubijena je iz vatrenog oružja u svom domu u Montegutu u Luizijani, zajedno sa komšinicom Houp Netlton (37), koja joj je bila u poseti, 13. januara. Najnoviji podaci ukazuju da je nesrećna žena učinila herojsko delo - pretvarala se da je njena ćerka, kako bi je spasila.

Ulažu u budućnost - Meridian stipendira najbolje domaće studente

Ulažu u budućnost - Meridian stipendira najbolje domaće studente

HOROR: Rijaliti zvezda pronađena mrtva - našli ga obešenog u podrumu! Ostavio šifrovanu POSLEDNJU poruku na Tviteru

HOROR: Rijaliti zvezda pronađena mrtva - našli ga obešenog u podrumu! Ostavio šifrovanu POSLEDNJU poruku na Tviteru

DOLAZI NOVA GENERACIJA VAKCINA: Poznato kada stiže cepivo koje će štititi od mutiranih sojeva korone

DOLAZI NOVA GENERACIJA VAKCINA: Poznato kada stiže cepivo koje će štititi od mutiranih sojeva korone

Kako navodi tamošnja policija, ubice je poslao Britanin brat, Beuka Kormijera (35), koji je optužen za silovanje njene ćerke. Istraga je pokazala da ubijene žene nisu bile mete, a plaćene ubice su imale zadatak da smaknu devojčicu koju je čekalo svedočenje protiv ujaka.

Beuk je i ranije osuđivan za druge seksualne prekršaje, a šerif okruga Terebon, Timoti Soinje, otkrio je kako se sumnja da je unajmio dva prijatelja da ubiju devojčicu, kao i da je i sam pomogao u akciji. On im se navodno pridružio u prvom planiranom napadu koji je bio neuspešan. 

- Kroz istragu se saznalo da je hapšenje zbog silovanja rezultiralo time da je Beuk Kormijer zatražio pomoć svojih prijatelja Endjua Eskina (25) i Dalvina Vilsona (22) da ubiju devojčicu. Bilo je dogovoreno da njih dvojica budu plaćeni za ubistvo - rekao je šerif za američke medije.

U vreme ubistava, Eskin nije bio na poslu, a pripremio je vozilo i planirao izvršenje ubistva. Kada su ubice napale, majka hrabrost se pretvarala da je njihova meta, dok su se njena ćerka i poćerka krile u ormaru. Komšinica Netlton je ubijena dok je pokušavala da se bori protiv naoružanog muškarca.

- Britani Kormijer je rekla plaćeniku da je ona žrtva silovanja, prihvatajući strašnu sudbinu ne bi li spasila život stvarne žrtve - rekao je Soinje na konferenciji za novinare u ponedeljak.

žena / Izvor: Foto: Terrebonne Parish Sheriff's Office

Samanta LeMari, prijateljica koja je rekla da joj je Kormijer "poput sestre", ispričala je advokatu da će mama "učiniti sve za svoju decu".

- Ali u ovoj meri? Nikada ne bih pomislila da će se ikada svesti na ovo. Volim da mislim da ih je zaključala u ormar da bi ih zaštitila - rekla je LeMari o ćerki i poćerki, čija imena i uzrast nisu otkriveni.

Iz policije navode da je Kormijer brzo postao osumnjičeni jer je protiv njega pokrenut "priličan broj slučajeva za silovanje", što je predstavljalo motiv.

Beuk Kormijer / Izvor: Foto: Terrebonne Parish Sheriff's Office

Eskin i Vilson su kasnije priznali da su angažovani za ubistvo. Sva trojica su trenutno u zatvoru, uz kauciju od dva miliona dolara, a optuženi su za ubistva prvog stepena.

- Smrtna kazna je definitivno na stolu - rekao je okružni tužilac Džo Vajc Junior.

Kormijer, koji je već osuđivan za seksualne prestupe, i dalje se suočava sa optužbama za silovanje trećeg stepena zbog navodnog napada na njegovu nećaku.

 

Piše:
Srbija Danas
13.02.2021. 18:07
Pogledajte više