(UZNEMIRUJUĆE) MALI FILIP (7) UMIRE U STRAŠNIM MUKAMA I IMA SAMO JEDNU ŽELJU: Molim vas, SAHRANITE ME PORED MAME!

18.03.2017. 15:04
Piše:
Srbija Danas
filip / Izvor: Foto: Facebook/Filip Kwaśny
Lekari kažu da mu posle mukotrpnih terapija i operacija, nažalost nema spasa

Filip Kvasni (7) dečak koji je neizlečivo bolestan provodi svoje poslednje dane u bolnici u Engleskoj.

AFRIČKI FUDBALER (19) STRADAO NAKON TRČANJA! Trener objavio JEZIVE DETALJE smrti! (FOTO)

Od svoje druge godine Filip se borio s raznim bolestima, ali rak mu se nedavno potpuno proširio i metastazirao po čitavom telu. Filip kaže da sada ima samo jednu želju, da ga pokopaju pored majke u Poljskoj kako bi "mogla na nebu da se brine o njemu".

DEČAK (4) ZAVRŠIO NA REANIMACIJI: Psi mu pokidali slezinu i bubrege, rasparali stomak, grudi i glavu!

Ova priča, na koju niko nije ostao ravnodušan, obišla je svet za kratko vreme. Svi žele da pomognu malom Filipu kao bi se vratio u domovinu. Lekari kažu da mu posle mukotrpnih terapija i operacija, na žalost nema spasa. Svi brinu o njemu i čine sve kako bi što manje patio, i dobije sve što poželi. Ali on je poželio samo jedno - da opet bude sa svojom mamom.

Filip živi u londonskoj bolnici otkad mu je dijagnostikovana leukemija u septembru prošle godine. Nijedna terapije nije bila delotvorna, a rak se proširio na celo telo.

Njegov otac, Pjotr Kvsni (40) je skupio potreban novac kako bi sinu ispunio želju.

MISTERIJA ŽENSKOG LEŠA U IVANJICI: Nađena u reci izgrebana i bez odeće, NE ZNA SE NJEN IDENTITET

- Kaže mi da sam ja njegov anđeo ovde, a da je mama anđeo na nebu. Ne znam koliko se on seća svoje majke jer je bio jako mali kad je preminula, ali bili smo na grobu, pričao je s njom. Ovo je jako stresno i grozno vreme za našu porodicu. Nisam nikada pomislio da ću morati da sahranim svoje dete. Trebalo bi da bude obrnuto - priča neutešni otac.

- Njegova majka Agniška umrla je od raka 2011. godine, kada je Filip imao samo godinu dana. Sahranjena je  u selu Vadovice u Poljskoj. Tamo smo se i venčali. Filip želi da joj se tamo pridruži - priča otac koji je i sam bolestan. Boluje od dijabetesa, visokog pritiska i ima probleme s kičmom.

- Najgore od svega je što ne mogu da mu pomognem. Ne mogu ništa da uradim. Mogu samo da budem uz njega. Ne znamo koliko mu je još ostalo od života - dodao je kroz suze otac.

 

Piše:
Srbija Danas
18.03.2017. 15:04
Pogledajte više