Medicinska sestra SPREMNA NA SVE: Pretvarala se da je DOKTOR i devojkama tražila GOLE SLIKE, ali to nije sve (VIDEO)

22.11.2017. 10:27
Piše:
Srbija Danas
medicinska sestra / Izvor: Profimedia
Zapanjićete se kad vidite šta je njima slala

Adel Reni (27) se pretvarala da je doktor Dejvid Graham i da joj bliski rođaci umiru od raka kako bi izazvala saosećanje kod ljudi.

Policijska inspektorka Elizabet Mekfarlan je rekla Reni, koja je upisana u registar seksualnih predstavnika, da nikada nije čula ovako neverovatnu priču.

Reni je koristila aplikaciju za promenu glasa i alijas kako bi preko sajtova za upoznavanje i društvenih medija došla do svojih žrtava. 

Bivša medicinska sestra iz Kroshaus bolnice u Škotskoj je optužena po 18 tačaka za proganjanje žrtava, seksualne prestupe, kršenje podataka o zaštiti ličnosti za period između 2012. i 2016. godine.

Tužilac je rekao da je Adel 2012. godine poslala zahtev za prijateljstvo devojci (22) preko fejsbuka i da joj se predstavila kao doktor Dejvid Krola.

Dve godine kasnije je istoj ženi poslala poruku da je ona doktor Dejvid Graham iz Glazgova i da joj je majka umrla od raka. Žrtvu je i zvala, a glas joj je tom priliko zvučao čudno.

Adel je 2013. godine kontaktirala jednu od svojih 10 žrtava preko fejsbuka, predstavljajući se kao doktor Dejvid Graham koji radi u bolnici u Glazgovu.

Počeli su da razgovaraju preko "mesindžera". Kada je žena predložila da se nađu, Adel je smislila izgovor da "doktorova sestra umire" ali je i dalje bila raspoložena za seksi razgovor.

Tokom 2013. godine je izašla sa grupom mladih ljudi, da bi kasnije kontaktirala devojku (23) koju je upoznala to veče, pa joj se takođe predstavila kao doktor Dejvid Graham.

Ubedila je žrtvu da se fotografiše u donjem vešu i da joj pošalje fotografije, a ona joj je zauzvrat poslala fotografiju muških grudi i penisa u erekciji. Kada ju je devojka blokirala, Adel je postala nasilna i počela je da preti.

Tokom 2014. godine, devojčica (17) je preko Tindera spojena sa Adelinim profilom doktora Dejvida Grahama. Adel joj je rekla da je doktor Graham slomio nogu, da mu je majka umrla od raka i da mu je otac umro od srčanog udara.

Adel je devojčici slala slike žena, da bi je pitala šta misli o njima. Iste godine je počela da se dopisuje sa drugom devojkom (24). Govorila joj je šta treba da radi, pa je dopisivanje dobilo seksualnu notu.

Potom ju je kontaktirala i nazvala ju je lošom majkom i upozorila da ima njene fotografije. Jednu devojku (27) Adel je primetila u bolnici kada je došla da poseti dedu. Odmah joj je poslala zahtev za prijateljstvo predstavljajući se kao doktor Dejvid Graham.

Devojka je počela da sumnja u celu priču, a čak ju je prijatelj upozorio na doktora. Jednog dana Adel je slučajno okrenula devojku sa svog telefona, pa je ona povezala njen broj sa Snepčet profilom.

Nakon još jedne prevare krenula je policijska istraga. Adel je dala otkaz u bolnici, izbrisala je sve profile na društvenim mrežama i zaključala je telefon, ukucavši pogrešan kod.

Zbog broja otpužbi, tužilaštvo je zatražilo nalog za hapšenje.

 

Piše:
Srbija Danas
22.11.2017. 10:27
Pogledajte više