MODNI DUELI NA SAMITU G20: Prva dama Argentine zasenila Brižit Makron, a onda je izašla Melanija! (FOTO)

30.11.2018. 20:00
Piše:
Srbija Danas
brižit makron / Izvor: Profimedia
Na samitu G20 u Buenos Ajresu okupili su se brojni svetski lideri, uključujući domaćina, argentinskog predsednika Mauricija Makrija i prvu damu Hulijanu Avadu, koji su u četvrtak u predsedničkovoj kancelariji ugostili francuski predsednički par Emanuela i Brižit Makron.

Bio je to dugo očekivani modni dvoboj dve prve dame, a pobedu je ovog puta kao od šale ponela lepa Argentinka.

Francuska prva dama Brižit Makron ostala je dosledna kratkim haljinama koje ističu njene vitke noge. 65-godišnja prva dama za susret s argentinskim predsedničkim parom obukla je beli kostim koji se sastoji od jaknice i suknje s rajsferšlusom, a celokupan stajling upotpunila jecrnim štiklama.

Putin "BACIO PET" saudijskom princu na samitu G20: Pogledajte NESVAKIDAŠNJI POZDRAV dvojice lidera (VIDEO)

Za razliku od Brižit Makron, koja se poslovnim stajlingom uskladila sa svojim suprugom, argentinska prva dama Hulijana Avada imala je potpuno drugačiju viziju stajlinga. 44-godišnja Argentinka plenila je pažnju u asimetričnoj satenskoj košulji - haljini s atraktivnim cvetnim desenom, a koja joj je istakla besprekornu figuru.

/ Izvor:

Iako im se modni ukusi kilometrima razlikuju, Makron i Avada ipak imaju jednu stvar zajedničku - obe prve dame najradije nose kreacije s potpisom domaćih dizajnera, pa tako francusku prvu damu najčešće možemo da vidimo u odeći i modnim dodacima s potpisom modne kuće Luj Viton.

Avadinu efektnu haljinu na kopčanje, koja se veže u struku, dizajnirala je argentinska dizajnerka Evangelina Bomparola, koja je svoju aktualnu kolekciju posvetila ovom lako prepoznatljivom cvetnom desenu.

Šta su domaćini samita G20 poklonili svetskim liderima

Hulijana Avado / Izvor: Profimedia

Takođe cvetnom dezenu ostala je dosledna i američka kraljica stila, Melanija Tramp, a njene savršene zelene salonke zapale su za oko i fotografima, pa su ih slikali u krupnom planu.

Sve u svemu, možda su lideri na samitu imali jako važan zadatak što se svetske politike tiče, ali njihove lepše polovine očitale su još jedanput modnu lekciju, u kojoj je, po rečima modnih kritičara, pobedu ponela lepa Argentinka. Pogledajte slike i prosudite sami:

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Piše:
Srbija Danas
30.11.2018. 20:00
Pogledajte više