Najgori KOŠMAR roditelja: Ćerka im je nestala sa proslave, a onda su saznali JEZIVU ISTINU

25.06.2018. 22:20
Piše:
Srbija Danas/ Daily mail
Devojčica plače / Izvor: Profimedia/ilustracija
Istraga je i dalje u toku

Bezbednosne kamere zabeležile su jeziv trenutak kada je muškarac odveo šestogodišnju devojčicu u mračnu ulicu, gde ju je brutalno silovao i ubio.

Telo devojčice otkriveno je u šumi u Gvalioru u Indiji, gde ju je odveo muškarac nakon što ju je odvukao sa svadbe na kojoj je bila sa roditeljima. Prema navodima policije, njeno lice bilo je teško povređeno, jer ju je udarao velikim kamenom.

Kamere su zabeležile trenutak na kojem se vidi kako je muškarac mami sa nečim, a zatim je odvodi u napuštenu ulicu, oko 11.30 sati u četvrtak, po lokalnom vremenu.

Njih dvoje se na snimku vide kako idu jedno pored drugog, kada je u jednom trenutku devojčica pokušala da se oslobodi i pobegne. Ali, kada je on viknuo niz ulicu, okrenula se i otišla sa njim. Muškarca je ista kamera zabeležila i nešto kasnije, kada se sam vraćao prema mestu gde se proslavljalo venčanje, 2.30 sati.

indijska policija / Izvor: Profimedia/ilustracija

Nakon što su shvatili da dete nije na venčanju, roditelji su podigli uzbunu, a policija je ubrzo krenula u potragu. Posle nekoliko sati potrage pronašli su telo deteta u polju, samo 500 metara od mesta gde se održavalo venčanje, piše "Dejli mejl".

Policija je uhapsila osumnjičenog na osnovu snimaka sa kamera, za kojeg su mediji objavili da je bio jedan od radnika tima za ketering, koji su unajmljeni da opslužuju venčanje.

Zemunci u Moskvi napali Hrvate! Slika dovoljno govori šta su im uradili (FOTO)

Francuski mesari u STRAHU: Zbog napada vegetarijanaca traže policijsku zaštitu

Istraga je i dalje u toku, a muškarac se nalazi na ispitivanjima. Izveštaji ukazuju da ju je seksualno napao a da joj je posle lice smrskao velikim kamenom.

- Naš tim došao je na lice mesta zajedno sa forenzičarima. Nakon što su videli mesto zločina bilo je jasno da je dete bilo žrtva brutalnog seksualnog napada. Koristio je veliki kamen da joj razbije lice i ubije je. Otpočeli smo istragu i počinilac će uskoro biti optužen. Za sada samo jasno odredili ko je izvršio delo, on je deo ketering tima, i nastavljamo sa da ga ispitujemo - rekao je policijski zvaničnik Darmaradž Mena.

 

Piše:
Srbija Danas/ Daily mail
25.06.2018. 22:20
Pogledajte više