Olja (18) pronađena MRTVA u krevetu LEKARA Hitne pomoći!

09.05.2018. 08:52
Piše:
Srbija Danas
Olja Langil / Izvor: Foto: Facebook/Olya Langille
Stravična smrt mlade žene

Olja Langil (18) pronađena je mrtva u krevetu lekara hitne pomoći Navala Prikha (41) nakon što se predozirala.

Telo mlade žene otkriveno je 25. marta u stanu u Fort Loderdejlu na Floridi, a obdukcija je pokazala da je devojka konzumirala ekstazi, kokain, fentanil i Ksanaks. Kako se navodi u izveštaju, razlog smrti je nenamerno predoziranje.

Lekar, u čijem stanu je pronađeno telo devojke, rekao je policiji da je s Oljom imao polni odnos nakon što su se upoznali u baru krajem marta. Popili su nekoliko pića i zaputili se u njegov stan, gde su 'šmrkali kokain, pušili marihuanu i stupili u dobrovoljni polni odnos', prenose američki mediji.

Lekar tvrdi da je nakon toga zaspao a da se kasnije premestio da spava na kauču u dnevnoj sobi. Prikha je izjavio da je oko 3 sata ujutro čuo Olju kako hrče, a kada se probudio oko 9 ujutru pronašao ju je bez svesti.

Iako izveštaji ukazuju da je uzrok smrti nenamerno predoziranje, porodica sumnja u to i misle da je Olja drogirana i silovana.

- Takozvani dobrovoljni polni odnos nije bio dobrovoljan i molimo da nam se javi svi koji imaju poruke u kojima ona traži pomoć ili imaju bilo kakvu drugu informaciju. Kao i bilo ko drugi ko je te noći bio u tom baru. Hvala - piše u postu koji je porodica objavila na Fejsbuku.

Lekar se nakon incidenta vratio na posao u bolnicu "Brauard Helt Nort". Nakon što je policija obavestila upravu bolnice o tome šta se dogodilo, bolnica je dogovorila zamenu pacijentima dr Parikha. Parkh će biti angažovan u bolnici i dok traje istraga.

Piše:
Srbija Danas
09.05.2018. 08:52
Pogledajte više