PAKLENI RAT U VELIKOJ BRITANIJI: "Emocionalno okrutna" Megan ili Kejt, surovi komentari o vojvotkinjama samo se nižu

06.03.2021. 07:53
Piše:
Srbija Danas
Megan i Kejt / Izvor: Foto: Profimedia
Megan Markl optužila je vojvotkinju od Kembridža, vojvotinju od Kornvola i princa Čarlsa za to što su priče o njoj procurile u medije u vreme kada je bila član kraljevske porodice.

Vojvoda i Vojvotkinja od Saseksa osećaju da negativne priče o njima dolaze iz Kejtinog, Kamilinog i Čarlsovog domaćinstva, kaže za Dejli Mejl insajder iz palate.

RUSKI BEZBEDNJACI POSTAJU JOŠ JAČI: Surovi profesionalac postaje novo lice u vrhu FSB-a, Putin prezadovoljan

RUSKI BEZBEDNJACI POSTAJU JOŠ JAČI: Surovi profesionalac postaje novo lice u vrhu FSB-a, Putin prezadovoljan

KOVAKSOM ISPORUČENO 20 MILIONA VAKCINA: Direktor SZO rekao planove za sledeću nedelju

KOVAKSOM ISPORUČENO 20 MILIONA VAKCINA: Direktor SZO rekao planove za sledeću nedelju

TRAGEDIJA! Lift zgnječio muškarca (64) - u bolnici podlegao povredama (VIDEO)

TRAGEDIJA! Lift zgnječio muškarca (64) - u bolnici podlegao povredama (VIDEO)

Ova otkrića usledila su samo nekoliko dana nakon što je Megan optužena da je "oterala" dvoje radnika, a da je "upropastila" samopouzdanje trećem radniku palate. Ove navode je objavio Tajms ove nedelje, a o tome se oglasio jedan od bivših zaposlenih Harija i Megan.

Megan je žestoko negirala tvrdnje, insistirajući na tome da ih Bakingamska palata koristi da širi lažne tvrdnje o njoj.

Bakingemska palata najavila je da će pokrenuti istragu o ovim navodima - nazivajući "veoma zabrinjavajućim" tvrdnje da je vojvotkinja od Saseksa pokazala "emocionalnu okrunost".

Sve se ovo dešava pred emitovanje intervjua koji su Megan i Hari dali Opri Vinfri. Interjvu će se emitovati i u Velikoj Britaniji i to u ponedeljak, iako se princ Filip oporavlja od operacije srca.

Tajmsu je izvor rekao da palata nije baratala dezinformacijama i da ne vodi nikakvu kampanju uoči emitovanja interjvua.

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa su navodno mislili da negativne informacije o njima cure u štampu upravo iz domaćinstava vojvotinje od Kembridža, vojvotkinje od Kornvola i princa Čarlsa.

Po jednoj priči, princ Hari je navodno vikao na jednu kraljičinu radnicu u incidentu koji je uključivao tijaru za Meganino venčanje.

Insajder je takođe rekao da su Hari i Megan "pretpostavljali da su muškarci u sivim odelima bili opsednuti njihovim uništavanjem", dok su bili u Kesingtonskoj palati.

Britanska javnost besna

Britanski dnevni list Dejli Ekspres objavio je insajdersku informaciju prema kojoj bi ITV mogao da odustane od prikazivanja intervjua koji su Opri Vinfri dali Megan Markl i princ Hari. Ta TV kuća je CBS-u platila više od milion funti za prava prikazivanja.

Sve zavisi, tvrdi Dejli Mejl, od zdravstvenog stanja supruga kraljice Elizabete II, vojvode od Edinburga princa Filipa. Ako vojvodi, kojem je upravo operisano srce, bude lošije, ITV možda odustane od intervjua koji je, očekivano, dobio etiketu "televizijskog događaja decenije" i koji bi na programu trebalo da se nađe u nedelju 7. februaru u SAD-u, a u ponedeljak u Velikoj Britaniji.

Međutim, kako stvari sada stoje, ITV nastavlja po svom i na Tviteru su objavili da će oni uredno u ponedeljak objaviti najiščekivaniji intervju godine.

U svetlu najnovijih događanja sa svih strana se javljaju stručnjaci za odnose s javnošću koji sugerišu šta bi Hari i Megan trebali da urade. Suština je predloga - odložite priču, stopirajte stvar, zamolite CBS, Opru, činite što god možete, samo odustanite.

Megan kakvu dosad nismo čuli

Džudi Džejms za jedan portal izjavila je kako se u Bakingamskoj palati uzalud nadaju da Meganin tajanstveni osmeh iz prve najave znači da će ona "negirati tvrdnje iz serije dramatičnih pitanja voditeljke". U drugoj je najavi, tvrdi, Megan "kakvu nikad dosad nismo čuli".

- Njen glas je tiši, govori sporije, radi pauze između reči radi naglašavanja. Zbog toga zvuči manje emotivno, a više činjenično. Njen je pogled usmeren prema prisećanju dok naglašava neke reči, a zatim u drugom smeru, povezanom sa pogledom u budućnost, kada govori o ‘riziku od gubitka - rekla je Džejmsova.

Dodala je kako kod Megan ne vidi nijedan znak koji bi sugerisao oprez ili zabrinutost da će joj izleteti nešto što ne želi. Ona apsolutno kontroliše svoje reči.

Nakon gledanja drugog isečka sve je više onih koji Megan upoređuju sa Volis Simpson, ženom zbog koje je Edvard VIII abdicirao. Ta poređenja, barem što se tiče Meganine frizure i haljine, pojavile su se već nakon prvog tizera, ali sada mnogi vide još veću sličnost i tvrde da Megan namerno imitira uspravan stav i pomalo ukočeno držanje supruge Harijevog prastrica koja je - baš poput nje - bila Amerikanka i razvedena, a brak sa njom supruga je koštao prestola, morao je da živi izvan domovine i odnosi sa porodicom bili su narušeni do kraja života.

Piše:
Srbija Danas
06.03.2021. 07:53
Pogledajte više