Posvađala se sa dečkom i tri sata nakon toga ova devojka (26) pronađena je mrtva

16.05.2017. 17:38
Piše:
Srbija Danas/Telegraph.co.uk
ebi / Izvor: Foto: Privatna arhiva
Devojka iz Velike Britanije ubila se slučajno, pokušavajući da zaplaši svog dečka, nakon svađe.

Ebigejl Braun, poznata kao Ebi, nalazila se na Tajlandu sa svojim partnerom Džejmsom Brumom.

Novinar pokušao da igra igru koja UBIJA decu! Evo šta mu se desilo

Američki tinejdžer PREMINUO nakon što je popio energetsko piće sa OVIM NAPITKOM

Ova 26-ogodišnjakinja, koju opisuju kao društvenu i veselu osobu sa velikom željom za životom, obesila se pošto se vratila u sobu.

Tajlandska policija potvrdila je da se radi o samoubistvu.

U noći 7. januara, tokom jednog noćnog izlaska, Ebi i njen dečko su se posvađali. Ebi je, posle konzumiranja veće količine alkohola, besna napustila provod i otišla u njihov zajednički apartman. Tri sata kasnije, njen dečko vratio se za njom i našao je bez svesti. Kako izvori navode ona je verovatno pokušala da napravi scenu, da se našali ili iznervira svog dečka, očekujući da će on krenuti odmah za njom. Tako se neslana šala pretvorila u tragediju.

Ebini roditelji sa velikim bolom se prisećaju trenutka kada su čuli vest o smrti kćerke.

- Džejms nas je pozvao i rekao da su imali ''glupu'' svađu posle koje ga je Ebi napustila, otišla u njihovu sobu i tamo se obesila. Rekao je da to čak i nije bila ozbiljna svađa. - sa tugom u glasu priča njena majka Džejn Rouland i dodaje - Nisam ih često viđala, ali znam da su se dobro slagali i planirali zajedničku budućnost. Te noći Ebi je popila previše, vratila se razdražena i besna u sobu, znajući da će Džejms doći za njom.

Njena majka ispričala je istražiteljima da je Ebi verovatno samo htela da uplaši svog dečka, i apelovala na mlade parove da se čuvaju, naročito kada putuju na egzotične destinacije gde im je dostupan jeftin alkohol.   

 

Piše:
Srbija Danas/Telegraph.co.uk
16.05.2017. 17:38
Pogledajte više