"Proturila je GLAVU kroz VRATA LIFTA, a onda..." Tragična smrt devojčice (5) je RASPLAKALA SVE, a posle reči njene majke NEMOGUĆE je ZADRŽATI SUZE (FOTO)

29.01.2019. 16:08
Piše:
Srbija Danas/Daily Mail
Aleksis Braun / Izvor: Foto: Profimedia/ilustracija/Facebook/printscreen/Lorraine Brown
Odgovorni napokon kažnjeni

Dve kompanije su kažnjene sa više od 1.5 miliona funti zbog smrti petogodišnje devojčice koja je tragično nastradala u liftu.

Otac na sopstvenoj svadbi SILOVAO ĆERKU! Tvrdi da je zamenio sa NOVOM ŽENOM, a splet okolnosti BIZARAN

Aleksis Braun, poznatija kao Leksi, preminula je od užasavajućih povreda glave i vrata pošto je ostala zaglavljena između lifta i plafona svoje kuće u Vejmutu, britanskom okrugu Dorset u avgustu 2015. godine.

Asocijacija kućevlasnika Sinerdži Hauzing, koja je bila vlasnik objekta u kom je živela Leksi je kažnjena sa milion funti.

Firma za održavanje Orona, koja je bila zadužena za lift u kući je kažnjena sa 533.000 funti.

Majka Loren Braun je opisala prošle tri godine kao neizdržive.

MAJKA PRONAŠLA ĆERKU MRTVU U PARKU: Manuela (16) je otišla na zabavu, a onda je ubijena! (FOTO)

- Držite svoje dete bliže, volite svoju porodicu mnogo više zato što nikada ne znate kada sve to možete da izgubite – rekla je ona.

- Gubitak Aleksis je potpuno srušio naše živote, i živote moje dece. Ništa je ne može vratiti. Kazne i firme su nebitne, sve što smo želeli je izvinjenje od Sinerdži Hauzinga i to smo i dobili.

- Aleksis je bila divan, bezbrižan i ljubazan anđelčić. Bila je puna energije i ljubavi i smeha.

- Nadam se da će ovo što se dogodilo pomoći drugim porodicama da izbegnu da se ponavljaju ovakve stvari - rekla je Loren.

Zvezda lezbejskih filmova za odrasle objavila potresnu ispovest MRAČNE STRANE PORNO-INDUSTRIJE: Ponudio me kafom, pa odvukao u "SOBU ZA PRINCEZE"

Incident se desio kada je stariji brat male Leksi, koji je u kolicima, zamolio svoju sestricu da ode na sprat i donese mu mobilni telefon koji je zaboravio.

Kada je ušla u lift Aleksis je proturila glavu kroz rupu u vratima lifta, koja nisu bila popravljena, i tada se desila strašna nesreća.

Baka koja ih je čuvala je čula buku i potrčala da spasi detence, ali nije uspela i pozvala je hitnu pomoć.

Slučaj rešen posle 21 GODINU: Silovatelj devojčice (9) otkriven zbog BIZARNE SKLONOSTI

Vatrogasci su morali da seku lift da bi izvukli nesrećnu Leksi, pošto nije bilo nikakve sigurnosne dugmadi ili ručke za otkočenje lifta.

Porodica Braun se preselila u tu kuću 2008. godine zato što je kuća već imala ugrađen lift, koji bi bio od velike pomoći njihovom sinu u kolicima.

Vrata su bila oštećena, i iako je porodica zvala službe za održavanje više puta, niko nije dolazio da popravi vrata lifta koja su se često zaglavljivala.

"Zubi su mi probili desni i završili u nosu" Siledžija UNAKAZIO DEVOJKU kad je video šta je okačila na Fejsbuk

Inspekcija je morala da bude vršena na svakih 6 meseci, a kompanija Sinerdži je poslednji put pregledala 2012. godine (nesreća je bila 2015), a tada su čak i rekli državnoj komisiji da je lift deinstaliran i uklonjen iako nije.

 

Piše:
Srbija Danas/Daily Mail
29.01.2019. 16:08
Pogledajte više