Tuga! Tanja je smrtno stradala tokom se*sualnog odnosa sa svojim dečkom

22.07.2017. 13:26
Piše:
Srbija Danas
devojka / Izvor: Foto: Youtubeprintscreen/ TomoNews US
Incident?!

Razrešen je bizaran slučaj smrti 23-godišnje devojke, koja nije patila ni od kakvih ozbiljnijih zdravstvenih tegoba, a koje je preminula tokom intimnog odnosa sa svojim devet godina starijim partnerom!

HOROR! Iščupali polubratu testise i pustili ga da iskrvari jer je spavao sa njihovom majkom

Sedeli u baru i pili kada je SVE počelo da SE TRESE: Poslednji trenuci STRADALIH turista u Grčkoj (FOTO)

Policija je u prvi mah pretpostavljala da je u pitanju ubistvo sa predumišljajem i verovatno zločin iz strasti, jer su na to upućivali rezultati obdukcije. Naime, doktor koji je pregledao beživotno telo 23-godišnjakinje utvrdio je da su joj polomljene vratne kosti.

Neposredan uzrok smrti bilo je gušenje. Logično, istraga je krenula u pravcu njenog mladića, koji je priveden u službene policijske prostorije. No, usledilo je (ne)očekivano otkriće i priznanje...

Ruiz Torez (32), inače novinar, ispričao je da je devojku gušio kablom, a on je nakon incidenta priveden zbog sumnje da je naneo smrtonosne povrede Tanji Perez (23), javljaju mediji iz Meksika. Devojka je po zanimanju bila psiholog.

Sve se dogodilo u Meksiko Sitiju, a Torez je policiji ispričao da je devojka tražila da je tokom sek*a udara i davi. On je rekao i da je živeo u istom stanu sa Perezovom, kao i sa još jednim prijateljem Hozeom Lusiom Martinezom.

- Tokom čina, zatražila je da joj stežem vrat i šamaram je pošto je volela nasilni se*s. Našao sam kabl pored kreveta i nesrećnim slučajem sam je udavio - tvrdi Torez.

Doktori kažu da je uzrok smrti gušenje, kao i da su devojci polomljene vratne kosti.

Prema izvještajima lokalnih medija, mladić je prvo tvrdio da je nevin, ali je kasnije sam došao u policiju i prijavio "se*s incident". Istraga traje.

Piše:
Srbija Danas
22.07.2017. 13:26
Pogledajte više