Spremite se! Ostalo je još DVA dana do vanredne situacije: Svet očekuje HAOS, ali to nije ono najgore

19.08.2017. 10:46
Piše:
Srbija Danas/Daily star
Pretnja / Izvor: Srbija Danas
Nadležni spremni na sve

Dvadeset prvog avgusta, Amerikanci će moći da vide potpuno pomračenje Sunca kakvo nije viđeno čak 99 godina. O predstojećoj solarnoj eklipsi, prvoj nakon 99 godina, u Americi, iz koje će uglavnom biti vidljiva, priča se mesecima.

VOJNIK PROROK TVRDI DA DOLAZI IZ 2036. I IMA PORUKU KOJA SE OBISTINJUJE? "2015 počeće..."

PROROK SE JAVIO SRPSKOM VOJNIKU: "Biće mesta gde će ljudi plaćati kilo zlata za litar vode"

S obzirom da Oregon ima četiri miliona ljudi, a eklipsa će dovesti oko milion posetilaca u ovu državu na nekoliko dana, nije ni čudo da se nadležni pripremaju za katastrofu i po do sadašnjim najavama na taj dan će biti uvedena vanredna situacija zbog mogućeg haosa. Više o tome kako se amerikanci spremaju za ovu pojavu čitajte KLIKOM OVDE!

Teorije zavere najavljuju apokalipsu

Zbog ove pojave javile su se mnoge teorije zavere, a svakako je najupečatljivija onu koju je objavila jedna hrišćanska grupa koja tvrdi da Sveto pismo ukazuje na to da će 21. avgust doneti apokalipsu.

Pomračenje će gurnuti zemlje u tamu i izazvati kraj sveta, tvrde sa hrišćanskog sajta Unsealed. Na sajtu se tvrdi da knjiga Otkrovenja podržava njihovu teoriju.

Očekuje se da će se totalno pomračenje raširiti širom Amerike 21. avgusta 2017. godine, sa zapadom Evropom koja će iskusiti delimično pomračenje. To će iti prvo pomračenje koje će ići od jedne obale Amerike do druge, skoro jedan vek. Teoretičari zavere su ukazali na to da odlomci iz knjige Otkrovenja podržavaju njihove prognoze, izvestio je Daily Star.

Oni su istakli delove koji opisuju ženu obučenu u sunce, sa mesecom pod njenim nogama. Sveto pismo kaže da će žena biti gonjena od demonskog zmaja sa sedam glava koji će želeti da pojede njeno nerođeno dete.

Rečeno je da će se dete roditi i biti odvedeno Bogu, pre nego što vojska anđela pobedi zmaja. Teoretičari zavere su takođe ukazali na rođenje Izraela kao države, koje je počelo 1947. godine, kako bi podržali teoriju.

Oni daju značaj pominjanju ovih iskaza o kraju svetu i kažu da će sledeća godina obeležiti biblijsku generaciju – 70 godina – od kad se to desilo.

 

Piše:
Srbija Danas/Daily star
19.08.2017. 10:46
Pogledajte više