Ubio ženu odmah nakon što se porodila, raskomadao njeno telo i komade pobacao oko ćerkice (2), pa sve slikao (VIDEO)

19.11.2017. 12:37
Džastin Rej / Izvor: Foto: YoutubePrintscreen/ Mr. Justin Rey CS
Nakon što ju je ubio, njeno telo položio je na krevet, pa se fotografisao uz nju i decu, a zatim još najmanje dva dana provodio vreme u sobi sa lešom supruge

Džastin Rej (35) iz Kanzasa optužen je za ubistvo svoje supruge, nakon čega je njeno telo danima vozio u putnom frižideru, a čak je njene ostatke fotografisao pored njihove ćerke (2).

Šta o ubistvu pevačice zna Zorica Marjanović? Postupci Jelenine svekrve koji su začudili Srbiju

Nedin deda kuka na sav glas: Nakon pogibije devojčice (7) kod Valjeva niko ne može da dođe sebi

Uhapšen je 24. oktobra, a uz optužbe za ubistvo, na teret mu se stavlja i skrnavljenje tela, kao i ugrožavanje bezbednosti deteta. Rej se tada sa još trudnom suprugom i ćerkom prijavio u hotel u Kanzasu 25. septembra.

Policiji je nakon privođenja rekao da je supruga Džesika drugo dete rodila 20. oktobra u hotelskom kupatilu pre nego što je, kako je tvrdio, počinila samoubistvo. Kasnije je promenio iskaz, pa je tvrdio da je jednostavno umrla zbog komplikacija tokom porođaja.

Nakon što ju je ubio, njeno telo položio je na krevet, pa se fotografisao uz nju i decu, a zatim još najmanje dva dana provodio vreme u sobi sa lešom supruge, prenosi "People".

Zatim ju je vratio u kadu, pa je pred decom raskomadao njeno telo kako bi uspeo da je ugura u putni frižider. Delove tela koji nisu stali u frižider je bacio. Zatim je, glumeći ženski glas, pozvao recepcije kako bi se odjavio iz hotela. U hotelskom restoranu upoznao je bračni par, pa ih je zamolio da njega, decu i njihov prtljag prevezu do privatnog skladišta.

Nameravao je da u skladištu ostavi stvari i ostatke svoje supruge, pa da vozom napusti grad. Muškarac koji ga je vozio primjetio je krv na putnom frižideru, pa je posumnjao u njegove namere.

Planovi su mu se raspali nakon što su upravnici skladišta, zabrinuti zbog dobrobiti novorođenčeta i 2-godišnje devojčice, pozvali policiju. Kada je stigla policija, na pitanje gde je majka dece, rekao im je da je deo nje u hladnjaku, a drugi delovi u torbama koje je nosio sa sobom. Detalji smrti ubijene Džesike još se utvrđuju, a deca su predana socijalnim službama, piše "People".

19.11.2017. 12:37
Pogledajte više