Usred Trampove posete: Raketa ispaljena sa Sinaja U PRAVCU IZRAELA!

23.05.2017. 10:27
Piše:
Beta
Tramp / Izvor: Reuters
Jedna raketa ispaljena je jutros s egipatskog Sinajskog poluostrva u pravcu Izraela, drugog dana posete predsednika SAD Donalda Trampa toj zemlji

Izraelska vojska je potvrdila da je raketa pala u Izrael, ali nije prouzrokovala povrede, ni štetu. U vojnom saopštenju se dodaje da se sirene nisu oglasile, jer je raketa letela ka otvorenom području, preneli su izraelski mediji.

Tramp OPTIMISTA: Amerika će pomoći NA SVAKI MOGUĆI NAČIN mirovni proces Izraela i Palestine (FOTO)

Tramp u Izraelu: MIR na Bliskom Istoku moguć - IRAN ne sme imati nuklearno oružje

Tramp danas završava posetu Izraelu. On će nakratko posetiti Vitlejem na Zapadnoj obali, gde će se sastati sa palestinskim predsednikom Mahmudom Abasom.

Pakistanske rakete / Izvor: Profimedia

Palestinci su na dan njegovog dolaska u Izrael u ponedeljak demonstrirali širom Zapadne obale u znak podrške stotinama Palestinaca koji štrajkuju gladju u izraelskim zatvorima. Desetine ih je povredjeno u tim demonstracijama.

Tramp će se iz Vitlejema vratiti u Jerusalim i posetiti Memorijalni centar holokausta Jad Vašem, pa potom u Muzeju Izrael održati govor. On popodne odlaskom u Vatikan nastavlja prvo putovanje u inostranstvo otkako je izabran, a posle putuje za Brisel i Siciliju.

 

Piše:
Beta
23.05.2017. 10:27
Pogledajte više