UKRADENI MASERATI SMRTI: Jedan od tinejdžera proglašen mrtvim na licu mesta, dvoje teško povređeni

03.10.2022. 12:58
Piše:
Srbija Danas
Tinejdzer poginuo u saobraćajnoj nesreći nakon krađe Maseratija / Izvor: Foto: Twitter printscreen/HipIsEdo
Tinejdžer Mario Bonila, poginuo je u saobraćajoj nesreći nakon što je sa još dva druga ukrao Maserati u Sankt Peterburgu.

Ukradeni Maserati doveo je do pogibije jednog tinejdžera, dok su dvoje teško povređeni. Prilikom krađe vozila visokih performansi, tokom vikenda, dečak je izgubio kontrolu i srušio se u Južnoj Floridi.

Mario Bonila (15) poginuo je u stravičnoj nesreći u nedelju rano ujutru u Sankt Petergburgu, nakon što je srebrni Maserati udario u znak i prevrnuo se prilikom velike brzine.

UHAPŠENA ALBANSKA BANDA U ENGLESKOJ! Oteli ZEMLJAKA pa tražili otkup od skoro POLA MILIONA evra

UHAPŠENA ALBANSKA BANDA U ENGLESKOJ! Oteli ZEMLJAKA pa tražili otkup od skoro POLA MILIONA evra

SUKOB STUDENATA I POLICIJE U IRANU: Protesti zbog smrti Mahse Amini ne jenjavaju (VIDEO)

SUKOB STUDENATA I POLICIJE U IRANU: Protesti zbog smrti Mahse Amini ne jenjavaju (VIDEO)

"BORBA SE NASTAVLJA DO KONAČNE POBEDE" Lula da Silva i Bolsonaro u drugom krugu izbora u Brazilu (VIDEO)

"BORBA SE NASTAVLJA DO KONAČNE POBEDE" Lula da Silva i Bolsonaro u drugom krugu izbora u Brazilu (VIDEO)

Prema rečima zvaničnika, očekuje se da je van životne opasnosti tinejdžer koji je vozio luksuzni auto, Keondrik Lang (15), dok  je Malači Danijels (16) koji je bio na zadnjem sedištu, u kritičnom stanju. Bonila je sedeo na suvozačevom mestu u vreme saobraćajne nesreće, navodi se u saopštenju šerifa okruga Pinelas.

Očekuje se da će policija izneti više informacija na konferenciji za novinare u utorak, gde će objaviti i snimak kontrolne kamere smrtonosne nesreće.

Šerif okruga Pinelas, rekao je u nedelju da su zamenici primetili tinejdžere kako su ukrali Maserati oko 3.20 ujutro, dok su prolazili tim područjem na putu da privedu drugog osumnjičenog.

U saopštenju su naveli da je Lang koristio svoju majicu kako ne bi ostavio otiske prstiju, kada je shvatio da je Maserati ostavljen otključan na prilazu. Nakon što je otvorio vrata automobila, Lang je video da su ključevi još uvek unutra, te su on i njegovi drugari ušli u automobil, pri čemu su na kraju izgubili kontrolu nad vozilom.

- Ovo se dešava kada ste neiskusan vozač i nažalost jedan je izgubio život, drugom je život ugrožen, a treći ima prilično ozbiljne povrede, rekao je šerif na nedeljnoj konferenciji za novinare.

- Niko od tinejdžera nije imao vozačku dozvolu, dodao je zvaničnik.

Kada su iz vazduha uvideli dečake kako ulaze u vozilo, kontaktirali su kolege koji su pokušali da zaustave tinejdžere pre nego što su pobegli, ali Lang je očigledno pretpostavio da će ga juriti i odjurili su brzinom 80 milja na sat bez upaljenih farova.

Iz helikoptera posmatrali su kako je Lang izgubio kontrolu nad vozilom, prešao preko ivičnjaka, sudario se sa bočnim delom zgrade i zatim prevrnuo luksuzni automobil.

Policajci su odmah pružili pomoć osumnjičenima, međutim Bonila je proglašen mrtvim na licu mesta, dok su Danijels i Lang prevezeni u lokalnu bolnicu.

Vlasnik automobila je u međuvremenu obavešten o nesreći.

Ponekad se dešavaju loše stvari

Zvaničnik je rekao da su roditelji verovali da su njihova deca bila u krevetu u vreme nesreće.

- Jedno od dece je delilo sobu sa mlađim bratom i sestrom, a koliko sam razumeo iz razgovora sa roditeljima, nisu imali pojma o tome da im je brat izašao, dodao je šerif okruga.

Roditelji su pokušali da utiču na ponašanje svojih sinova, jedan od njih je čak prebacio svog dečaka u obližnju školu.

- Moramo razumeti roditelje iz razloga što svi znamo za probleme koje izazivaju deca od 15, 16 godina, pokušavaju da nešto učine po tom pitanju, pokušavaju da budu svesni toga, a dete ipak nađe način da se iskrade, objašnjava on.

Piše:
Srbija Danas
03.10.2022. 12:58
Pogledajte više