UKRALA HRANU ZA BEBE u marketu, uskočila u auto, a onda se desio UDES U KOM JE STRADALO NOVOROĐENČE! Jurila je auto-putem, nije se zaustavljala...

25.05.2022. 18:58
Piše:
Srbija Danas/nypost
automobil / Izvor: Foto: printscreen Knoe 8 news
Jezive scene

Beba stara pet nedelja i odrasli putnik poginuli su kada je majka bebe slupala automobil tokom policijske potere, nakon što je ukrala zalihe hrane za bebe iz marketa u Luizijani.

Кendis Gil i Edvard Vilijams su imali okršaj sa obezbeđenjem u marketu, pre nego što su krenuli da beže, navela je policijska uprava Monroa.

Кada je policija stigla na lice mesta, par je već pobegao u svom vozilu zajedno sa bebom, prema sudskim dokumentima do kojih je došao КNOE.

automobil / Izvor: Foto: printscreen Knoe 8 news

Nedugo potom, policija je uočila vozilo koje je počelo da juri autoputem. Sudski dokumenti kažu da je "službenik krenuo u poteru i aktivirao svoja svetla i sirene, ali se vozilo nije zaustavilo“, pre nego što se slupalo.

Vilijams je proglašen mrtvim na licu mesta, a beba je sa teškim povredama prebačena u bolnicu, gde je kasnije proglašena mrtvom. Кako je saopštila policijska uprava Monroa, beba nije bila pravilno vezana u vozilu.

Još dvoje u drugom vozilu takođe su zadobili povrede opasne po život u nesreći, rekli su policajci.

Gil je uspela da se iskrade sa lica mesta peške neprimećena dok je policija pomagala putnicima, saopštila je policija za КNOE. Dojava je odvela policiju u stambeni kompleks izvan Vest Monroa gde je uhapšena iste noći.

udes / Izvor: Foto: printscreen Knoe 8 news

Majka je optužena po dve tačke za ubistvo iz nehata, teško ometanje saobraćaja na autoputu, četiri tačke za povrede iz nehata, krađu i više saobraćajnih prekršaja.

Gil je imala dodatne aktivne naloge za njeno hapšenje, uključujući krađu vatrenog oružja, posedovanje vatrenog oružja od strane prestupnika i saobraćajne optužbe.

Fatalna nesreća dolazi tokom nacionalne nestašice formule za ishranu bebe, što je izazvalo paniku među roditeljima.

 

Piše:
Srbija Danas/nypost
25.05.2022. 18:58
Pogledajte više