UMALO POBIO GOSTE! Hteo decu da spase od ZLE Hilari Klinton! (FOTO)

08.12.2016. 07:52
Piše:
Srbija Danas/Informer
Edgar Medison Velč / Izvor: Foto: Twitter/Printscreen/TBogg
Tražio je tajne hodnike i podzemne tunele kako bi došao do njih i tako ih spasio!

Edgar Medison Velč (28) umalo puškom pobio goste jedne picerije u Vašingtonu jer je naseo na lažnu priču da Hilari Klinton tamo drži mališane koje prodaje pedofilima za seks.

POTERA ZA NAPADAČEM U DŽORDŽIJI: Jednog policajca ubio, drugog ranio!

Ovaj čovek iz Severne Karoline umalo nije pobio sve goste picerije „Komet ping pong“ u Vašingtonu jer je naseo na lažnu vest da Hilari Klinton tamo drži decu koju pedofilima prodaje za seks. On je zapucao u prepunom restoranu a potom je vrlo brzo i uhapšen. Velč, koji inače radi kao vatrogasac je oko 15 sati po američkom vremenu upao u restoran sa dve puške a potom tražio da mu se pokažu podzemni tuneli, u kojima se navodno drže zarobljena deca.

- Ručao sam sa sinom kada je napadač ušao u lokal. Uputio se pravo ka šanku za kojim su stajali zaposleni. U jednog radnika je uperio pušku i pretio mu. Zatim je zapucao u pod i plafon, a gosti su odmah počeli da vrište i paniče. Budući da su vrata restorana bila otvorena, uzeo sam sina u naručje i pobegao glavom bez obzira - rekao je Majkl Mortis (33).

SUD DONEO ISTORIJSKU PRESUDU: Odobrena operacija promene pola PETOGODIŠNJAKA!

Hilari Klinton / Izvor: Profimedia

Dok je trajala drama u restoranu, jedan od zaposlenih je uspeo da pozove policiju. Specijalne jedinice i pregovarački timovi odmah su stigli na lice mesta. Posle pola sata Velč se predao i ostavio puške u piceriji, nakon čega su se policajci bacili na njega i priveli ga. Pored dve puške kod njega, pronađena je jedna u autu.

Velča je na sulud napad navela namerno plasirana vest o Hilari nazvana afera „Picagejt“.

Piše:
Srbija Danas/Informer
08.12.2016. 07:52
Pogledajte više