Bio je na ivici SMRTI, a onda je postavio OVO pitanje: Usledio je odgovor koji ga je SPASAO (VIDEO)

11.02.2018. 19:55
Piše:
Srbija Danas/ Telegraf.rs
beskućnik / Izvor: Foto: Youtube/Printscreen/This Morning
Kad se život zaigra

Pre dvanaest godina, jedan beskućnik iz Amsterdama je seo na klupu pored Ejmi Abrahamson i pitao je koliko je sati. Tada niko nije znao da će njihova ljubav tako jako buknuti.

Ejmi dolazi iz akademske porodice, odrastala je u Švedskoj, Rusiji, Austriji, Holandiji i Velikoj Britaniji, gde su njeni roditelji diplomate radili. Bila je sasvim srećno neudata, slobodna, sa dovoljno sredstava da uživa i zadovoljna svojom karijerom. Da joj je tada neko rekao da će se udati za tridesetogodišnjeg alkoholičara i beskućnika, Ejmi mu ne bi poverovala.

Ipak, niko joj to nije rekao... Ali, živela je u Beču u svom sopstvenom stanu, sa svojom mačkom, imala je zabavan, društveni život i puno prjatelja... U septembru, pre tačno 12 godina otišla je poslom na nekoliko nedelja u Amsterdam i tamo je sve počelo. Jedne Nedelje, pored nje je seo beskućnik i pitao je koliko ima sati. "Deset do sedam", odgovorila je ona.

Ejmi je primetila da je on i pored zapuštenog izgleda jako lep muškarac, malo su ćaskali, a kada su Ejmini prijatelji stigli, rastali su se, misleći da se neće videti nikad više. Međutim, Ejmi je poželela da ga opet vidi, sledeće nedelje je otišla na tu istu klupu i tamo ga čekala. On se pojavio negde oko tri sata.

ŽIVOT PROTKAN BOLOM: Lepotica je oslepela i ogluvela zbog alkohola i droge, a onda se udala za fudbalera koji je završio na DOŽIVOTNOJ ROBIJI (FOTO/VIDEO)

Tako  su počeli da se druže i da ćaskaju, otišli su na piknik, on joj je ispričao da je rođen u Poljskoj, ali da je odrastao u Kanadii da se zove Vik. Posle nekoliko nedelja Ejmi se vratila u Beč, i misleći da ga nikad više neće videti.

Međutim, par nedelja kasnije joj je zazvonio telefon, Vik je došao u Beč da je vidi, radio je svakakave teške i čudne poslove da bi skupio novac za kartu. Ejmi i Vik su od tada nerazdvojni, a ona za njega kaže da je savršen otac i najbolji muž na svetu.

HAOS U ŽENEVI IZAZVALA ZALJUBLJENA ŽENA: Nije htela da joj se muž ukrca na avion

Ejmi kaže da ju je Vik naučio jako važne lekcije o životu, kao na primer kako da provali u auto, za slučaj da ostavi ključeve unutra. I da prestane da ignoriše nevolje drugih ljudi oko nje i kako da postane velikodušnija.

UMALO INCEST: Zaljubili se jedno u drugo, a onda su otkrili šokantnu istinu

Ejmi je nekada imala mnogo predrasuda o beskućnicima, a posle Vika je shvatila da su njene predrasude neosnovane. Procenjuje se da u Velikoj Britaniji ima više od 300.000 beskućnika. Vik joj je rekao da bi radije lutao ulicama nego radio neki bezvezni posao. Svet koji je Vik opisao Ejmi je bio daleko od njene sigurne, srednje klase - svakodnevne borbe za preživljavanje, za hranu, zloupotreba droge i alkohola, ali i mnogo druženja i prijateljstvo.

Piše:
Srbija Danas/ Telegraf.rs
11.02.2018. 19:55
Pogledajte više