ŠOK U BELOJ KUĆI: Ivanka UMESTO Melanije biće PRVA DAMA?!

19.01.2017. 22:34
Piše:
Srbija Danas/Informer
Ivanka Tramp / Izvor: Reuters
Neočekivana odluka...

Funkciju prve dame SAD suštinski će obavljati Ivanka Tramp, ćerka novoizabranog predsednika Donalda Trampa, a ne njegova žena Melanija.

Prema navodima američkih medija, Ivanka se već uveliko sprema za novu ulogu, dok je Melanija potpuno skrajnuta.

Mišel je savetovala

Sam Tramp je pre dva dana nagovestio da će njegova ćerka, više nego žena, obavljati dužnosti prve dame. On je u intervjuu na kanalu Foks end Frends slučajno otkrio da se Ivanka videla sa odlazećom prvom damom Mišel Obamom.

Mišel Obama / Izvor: Profimedia

- Ivanka je pre nekoliko dana pričala sa Mišel. Trebalo je da se njih dve na kratko sretnu, međutim, razgovor je trajao čitav sat vremena – rekao je Tramp.

Ivanka će za razliku od Melanije biti uz Trampa u Vašingtonu već od prvog dana njegovog mandata.

SVE OSTAJE U PORODICI: Tramp će imenovati zeta za savetnika?!

Budući da je Ivankin muž Džared Kušner prihvatio funkciju visokog savetnika u Beloj kući, njih dvoje id eca već su se smestili u Vašingtonu. S druge strane, Melanija ne namerava još da se seli u Belu kuću.

Ivanka Tramp / Izvor: Profimedia

Mediji podsećaju da je Ivanka prošle nedelje na konferenciji za novinare objavila da je podnela ostavku na sve funkcije u porodičnoj kompaniji, što joj je otvorilo put da obavlja funkciju u očevoj administraciji.

- Imam puno posla u vezi sa preseljenjem u Vašington. Treba svi da se smestimo u novi dom, treba upisati decu u nove škole. Zbog toga neću moći u potpunosti da se posvetim poslu tako da će porodični biznis voditi moja braća – rekla je Ivanka.

TRAMP STIGAO U VAŠINGTON NA INAUGURACIJU: Putovanje počinje! (FOTO/VIDEO)

Ušla u politiku

List „Politiko“ navodi da je to otvorilo put Ivanki da se zajedno sa ocem bavi politikom, što ona uveliko radi. Iza kulisa već pregovora sa članovima Kongresa o reformi zakona o zaštiti deteta, koju planira da sprovede. Takođe, Ivanka je zainteresovana i za borbu protiv klimatskih promena. Ona je zbog toga ugovorila sastanak svoga oca i bivšeg potpredsednika SAD Ala Gora, koji se bavi tim pitanjem.

- Sve to nisu uobičajne aktivnosti ćerke jednog predsednika SAD – ocenio je „Politiko“.

Piše:
Srbija Danas/Informer
19.01.2017. 22:34
Pogledajte više