Žirinovski poručio Zapadu: O svim svetskim pitanjima odlučivaće Kremlj! Čujte zvona sa Spasiteljeve kule! (FOTO)

28.04.2018. 11:30
Piše:
Srbija Danas
Vladimir Žirinovski / Izvor: Profimedia
"Niti jedan projektil više neće pasti na Siriju, u Kijevu će biti drugi režim i sve sankcije biće ukinute za dva sata"

Lider LDPR Vladimir Volfovič Žirinovski smatra da bi se pozicija Zapada u odnosu na Rusiju morala promeniti. Žirinovski tvrdi da, u suprotnom, države koje se protive Rusiji, rizikuju da dobiju žestok odgovor Ruske Federacije.

Šefovi diplomatija zemalja Grupe sedam industrijski najrazvijenijih zemalja G7 zauzeli su na sastanku u Torontu jedinstven stav protiv Rusije navodeći da će braniti "svoje demokratije" protiv mešanja u izborne procese za šta optužuju Moskvu, što je Žirinovski prokomentarisao kao strah od Rusije. 

- Ko se zadnji smeje, najslađe se smeje! Poslednji će se smejati Rusi i to celog 21. veka! O svim pitanjima svetske politike odlučivaćemo mi, Moskva, Kremlj! Čujte zvona sa Spasiteljeve kule - poručio je Žirinovski, koji je nedavno proslavio svoj 72. rođendan.

 

Moskva / Izvor: Profimedia

On je poručio Zapadu da će im, ukoliko nastave da kleveću, lažu i ocrnjuju Rusiju, biti postavljen ultimatum i da niti jedan projektil više neće pasti na Siriju, u Kijevu će biti drugi režim i sve sankcije biće ukinute za dva sata. 

- U suprotnom, iskoristićemo radikalnije metode - zaključio je Žirinovski.

On je poručio i da se "Zapad boji, ali ništa ne može uraditi bez Rusije".

 

Piše:
Srbija Danas
28.04.2018. 11:30
Pogledajte više