Živeo je u srećnom braku i imao troje dece, a onda je od doktora saznao da je ceo njegov život prevara

06.01.2019. 17:12
Piše:
Srbija Danas
ričard mejson / Izvor: Foto:Twitter/millardayo
Posvećeni otac objavio je da je otkrio da njegova tri sina koje je podizao više od 20 godina zapravo nisu njegova, kada su mu doktori saopštili da je impotentan od rođenja.

Sada je bivšoj ženi Ričarda Mejsona naloženo da plati 250.000 funti nakon vanrednog sudskog postupka koji joj omogućava da sačuva identitet pravog oca kao tajnu.

BACILI JOJ KAMEN NA GLAVU: Petoro izraelskih đaka uhapseno zbog ubistva Palestinke

Ričard nikada nije sumnjao da su tri sina njegova, sve do pre dve godine, kada mu je otkrivena cistična fibrioza, nasledna bolest koja sprečava muškarce da naprave decu prirodnim putem.

DNK i drugi testovi su kasnije potvrdili da on nije biološki otac najstarijeg deteta (23) i devetnaestogodišnjih blizanaca.

Ričard veruje da je isti čovek postao otac trojice dečaka tokom povremene četvorogodišnje afere koju je njegova žena Kejt (54) započela krajem devedesetih godina.

Ona je preljubu priznala 2016. godine, deset godina nakon njihovog razvoda, kada je nastao spor oko starateljstva nad decom.

Nije poznato da li je ljubavnik gospođe Mejson svestan da ima tri vanbračna sina.

Ako vas Kineskinja pozove na piće i ponudi vam OVO, bežite glavom bez obzira

- Ne znate šta je stvarno, a šta nije - kao da živim u Matriksu. Sve što znate i sve što ste smatrali čvrstim i istinitim nije realnost i nikada nije ni postojalo. Niste otac, niste u stanju da imate decu, vaša loza se neće nastaviti. Još uvek vidim šta dečaci rade na Fejsbuku i to je srceparajuće, jer sam tamo video diplomiranje najstarijeg sina, a ja nisam pozvan - rekao je Mejson.

Piše:
Srbija Danas
06.01.2019. 17:12
Pogledajte više