NA SRAMAN NAČIN POSLALE PORUKE SUGRAĐANIMA - SVE JER NISU DOŠLI NA ŠODROŠ? "Kroz objave na društvenim mrežama pokazali šta misle o Novosađanima"

20.10.2022. 12:35
Piše:
Srbija Danas
Šodroš / Izvor: Foto: Printscreen
Uvredljive poruke sugrađanima

Pripadnice ekoloških organizacija su nakon sinoćnih protesta na Šodrošu, skandalozan i sraman način "poslale poruke" su svojim sugrađanima. 

- P***e novosadske dabogda vas u beton sve zazidali dok sedite kući i ćutite! - napisala je Milana Ruškuc, jedna od lažnih ekološkinja.

U martu ove godine Milana Ruškuc je kako prenosi NS Uživo napala i novinarku tog portala, Ivonu Karan, kada je reagovalo i tužilaštvo. Pre dva dana, policija je privela zbog nasilničkog ponašanja.

Druga sugrađanka, Biljana Ratić Ivanović, simpatizerka i članica Narodne stranke Vuka Jeremića i Bore Novakovića, koja je takođe svojim sugrađanima poslala uvredljivu poruku:

-Gde ste p***e novosadske na Šodrošu!!!- stoji na Fejsbuk objavi Ratić Ivanović.

Objave na Fejsbuku / Izvor: Facebook

Kako ocenuju analitičari ovi kako ih nazivaju "kvazi ekolozi" i "eko ekstremisti" priželjkivali su lokal revoluciju, scene haosa a doživeli fijasko, podsmeh i blamažu.

- Nakon što su eko teroristi i nasilnici shvatili da je na onome što se zove “Protest protiv mosta, investicija, zastave i zakona” svega 30-40 zaludnih ljudi, a ne hiljade građana, prešli su na vređanje Novosađana! Šta zapravo misle o Novosađanima koje pokušavaju da drže kao taoce, pokazali su kroz objave na društvenim mrežama - ocena je analitičara.

Podsetimo, prema informacijama koje su se do sada pojavile u medijima na Šodrošu je bila svega nekoliko desetina eko – ekstremista koji na sve načine pokušavaju da izazovu incidente. I juče kao i prethodnih dana najmanje je bilo Novosađana. I tokom letnjih protesta kada se pozovu sve simpatizere iz cele Srbije nema ni stotinak.

Piše:
Srbija Danas
20.10.2022. 12:35
Pogledajte više