SNS OŠTRO reagovala na napade na Maju Gojković: Šta je potrebno da se desi da bi se osudilo divljačko ponašanje?

02.11.2017. 15:31
Piše:
Srbija Danas
Boško Obradović / Izvor: Srbija Danas
Sramota

Srpska napredna stranka saopštava da je zaprepašćena skandaloznim i divljačkim napadom Boška Obradovića i poslanika Dveri na Maju Gojković, predsednicu Narodne skupštine Srbije i na zaposlene administrativne radnice u njenom kabinetu.

Napad na Maju Gojković: Obradović i Dveri mi UPALI U KABINET

"Boško Obradović i Srđan Nogo nastavljaju politiku koju umeju da pokažu građanima Srbije - napad na žene"

Da li je divljanje, fizički napad i neovlašćen upad u kancelariju predsednice Narodne skupštine društveno prihvatljivo ponašanje i šta mora da se dogodi da bismo osudili fizički napad i primitivizam Boška Obradovića i poslanika Dveri?

maja-gojkovic / Izvor: Srbija Danas

Srpska napredna stranka ne želi da dozvoli da se kao društvo samo deklarativno zalažemo za prava žena i poručuje da će učiniti sve, u skladu sa zakonskim propisima, da odbrani i zaštiti sve žene od siledžija poput Boška Obradovića, pozivajući nadležne državne organe da reaguju i kazne sve koji se iživljavaju nad ženama, jer je bilo koji vid nasilja nedopustiv i za svaku osudu.

Podsetimo, prema rečima predsednice parlamenta, Maje Gojković, u njen kabinet upalo je troje poslanika Dveri, među kojima je bio i lider te stranke Boško Obradović. Oni su vikali, vređali i fizički je sprečavali da izađe iz kabineta, a ona je tom prilikom dobila podliv na levoj ruci, te je morala da potraži i lekarsku pomoć.

 

Piše:
Srbija Danas
02.11.2017. 15:31
Pogledajte više