Uskoro počinju radovi na rekonstrukciji pančevačke bolnice

16.03.2017. 14:33
Piše:
Srbija Danas
Hodnik bolnice / Izvor: Profimedia/ilustracija
Najavljeno za početak maja

Pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković danas je sa gradonačelnikom Pančeva Sašom Pavlov posetio Interno odeljenje pančevačke bolnice, jer je na jučerašnjoj zajedničkoj sednici republičke i pokrajinske Vlade naloženo Upravi za kapitalna ulaganja Vojvodine da krene u postupak rekonstrukcije i adaptacije 8.000 kvadrata ove bolnice.

UREĐUJE SE STUDENTSKI KAMPUS U NOVOM SADU I OŠ "VASA STAJIĆ": Grad dobio sredstva od pokrajine

- Očekujem da već početkom maja počnu radovi i ističem da tokom devet meseci planirane izgradnje bolnice ni u jednom trenutku proces rada bolnice i lečenje pacijenata neće biti zaustavljeno - tom prilikom izjavio je Gojković.

Pokrajinska Vlada / Izvor: Srbija Danas

Gradonačelnik Saša Pavlov se zahvalio pokrajinskoj vladi, jer je po njegovim rečima prva vlada koja je iskreno prepoznala potrebu da Interno odeljenje, na kom se godišnje leči 4.000 pacijenata, bude renovirano i istakao da iza ove odluke stoji premijer, kao garant sigurnosti.

PROTOKOL O SARADNJI: Grad i pokrajina zajednički u realizaciju kapitalnih projekata (FOTO)

- Ovo je najbolji primer kako zajednička energija republičke vlade, pokrajinske administracije i lokalne samouprave daje rezultat. Ova sredstva nisu kreditna, već napravljena dobrom politikom pokrajinskog Sekretarijata za zdravstvo i republičke vlade - dodao je dr Slobodan Ovuka.

 

Piše:
Srbija Danas
16.03.2017. 14:33
Pogledajte više