DRAMATIČNO SAOPŠTENJE PRODUKCIJE: Ivan kažnjen OGROMNOM cifrom - neko to ne zaradi za 3 rijalitija

17.01.2019. 22:06
Ivan Marinković / Izvor: Foto: TV Happy printscreen/Parovi
Drastično...

Nezadovoljan je Ivan Marinković bio sinoć u rijalitiju "Parovi" i napravio je pravi haos. Zato je u večerašnjoj emisiji "Upoznajte parove" saopšteno da je produkcija rešila da ga kazni - i to drastično. Ogromnih 1.000 evra biće manje na kontu jednog od favorita za pobedu u aktuelnoj, sedmoj sezoni.

Voditeljka Jelena Petković je na dramatičan način saopštila odluku produkcije šoua u luksuznoj zemunskoj vili:

Posle DISKVALIFIKACIJE iz Zadruge, stigao u Parove! O skandalu - pijan pokušao da OBIJE recepciju

Ivan Marinković / Izvor: Foto: TV Happy printscreen/Parovi

USRED DAVIDOVOG HAOSA SA ANOM I ALEKS, ON - TERA SPRDNJU: Brat Dejan uporedio sliku iz 2009. i 2019.

- Stiglo je saopštenje, Ivane Marinkoviću ustani! Ivane, zbog provokacija i zbog svega što se desilo, produkcija je rešila da te novčano kazni sa 1.000 evra. Nadamo se da se to neće više ponoviti i da će takvo ponašanje koje smo imali prilike da vidimo sinoć ostati iza sebe. Tačka! Nadamo se da ćeš ispoštovati produkciju - pročitala je voditeljka, a Spaho Sulejman je u pozadini aplaudirao.

- Dobro - samo je kratko odgovorio Marinković.

Pogledajte kako su izgledale te scene:

IVAN POPIO ŠAMARČINU: Udarac iznenada, samo što je ušao kroz vrata (VIDEO)

17.01.2019. 22:06
Pogledajte više