U domu Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera već sada se oseća praznična euforija, a ponosni roditelji trude se da novogodišnje i božićne praznike učine posebnim za svoje dečake.
Ovoga puta mama i tata izabrali su i okitili jelku, a pažljivo biraju poklone koje će njihovi sinovi otvarati 31. u ponoć.
Pored toga što su se potrudili oko dekoracije, Ana je pripremila omiljene novogodišnje kolačiće za svoju porodicu, a recept je podelila sa svojim pratiocima na Instagram profilu.
- Pratite ovaj neverovatni recept za „božićno drvce slatkiš“ korak po korak i javite mi da li ste uživali u njemu koliko i moja porodica i ja - napisala je Ana.
Sastojci:
Uputstva:
Zagrejte rernu na 180C. Mešajte bananu, mleko, tahini, sok od jabuke, med i vaniliju dok ne postane veoma glatka smesa.
Dodajte preostale sastojke osim zobi i ručno umutite. U mikseru umutite zob dok ne postane brašno, dodajte u smesu i dobro izmešajte. Sipajte testo u željene oblike božićnih kolačića na pleh namazan puterom. Pecite oko 25 minuta, pa ostavite da odstoji i ohladi van rerne. Pospite ih šećerom u prahu i uživajte!