ZIMNICA ZA PAMĆENJE: Pečene ljute papričice sa medom su čisto zimsko savršenstvo!(RECEPT)

06.11.2022. 13:45
Piše:
Srbija Danas/bonapetit.rs
paprika / Izvor: Foto: Shutterstock
Delikates koji kada jednom probate - postaće vaša tradicija!

Potrebni sastojci:

  • ljute paprike - količina po želji
  • šargarepa - po jedna šargarepa po tegli
  • celer - količina po želji
  • biber u zrnu
  • sirće
  • šećer - 1 kašika, ravna, po tegli
  • so - 1 kašika, ravna, po tegli
  • med - 2 kašičica, po tegli
NAJBOGATIJA SRPSKA NASLEDNICA IMA VILU SA 57 SOBA: Živi kao kraljica, a prve komšije su joj Kejt i Vilijam

NAJBOGATIJA SRPSKA NASLEDNICA IMA VILU SA 57 SOBA: Živi kao kraljica, a prve komšije su joj Kejt i Vilijam

SVAKI PETI SRBIN IMA MALI POLNI ORGAN, EVO KOLIKO IH JE OBDARENIH: Dr Milošević otkrio šta je PROSEK za našu zemlju

SVAKI PETI SRBIN IMA MALI POLNI ORGAN, EVO KOLIKO IH JE OBDARENIH: Dr Milošević otkrio šta je PROSEK za našu zemlju

Priprema:

Očistite ljute paprike i ispecite ih u rerni ili na plotni.

Dok su još vruće poređajte ih u tegle koje ste prethodno sterilisali, dodajući čenove belog luka koje ste blago nagnječili nožem, krugove šargarepe, parčiće celera, šećer, so, biber i med po dve kašike. Dopunite do gore sirćetom. Zatvorite poklopcima.

 

Piše:
Srbija Danas/bonapetit.rs
06.11.2022. 13:45
Pogledajte više