AMERIKA U ŠOKU! Razvode se Donald i Melanija Tramp - razlog je UŽASAN!

23.02.2017. 20:45
Piše:
Srbija Danas
Melanija Tramp / Izvor: Profimedia
Prva dama je u poslednje vreme prema suprugu hladna i distancirana.

Donald Tramp postao je prvi čovek SAD-a, a osim problema sa kojima se suočava na novom radnom mestu, sada je pod znakom pitanja je i njegov brak suprugom Melanijom.

ČUO SE SAMO TUP UDARAC: Članica žirija NAJVEĆEG muzičkog takmičenja doživela NESREĆU na nastupu! (VIDEO)

Predsednički par je konstantno u centru medijske pažnje, a svaki njihov neobičan gest i pogled je nov povod za novinske natpise o razvodu.

Trampovi / Izvor: Profimedia

Tako je nedavno primećeno je da prva dama u poslednje vreme nezadovoljna, prema Donaldu čak hladna i distancirana!

Stručnjak za govor tela, Džudi Džejms, obratila je pažnju na njena javna pojavljivanja i primetila nedostatak bliskosti između supružnika. U poređenju sa Obamama, Trampovi bez sumnje deluju udaljeno, a njihov odnos mučan i neugodan.

- Melanijin prvi veliki govor u javnosti je sigurno doprineo njenom samopouzdanju, što pokazuje podizanjem ruke u znak pozdrava, da bi potom usledio gest kojim je popravila kosu. Pritom joj se na licu vidi spontani osmeh i zadovoljstvo odobravanjem gomile. Odmah nakon toga Donald ju je dodirnuo po ramenu prolazeći iza nje, a prema mikroekspresijama na njenom licu dalo se zaključiti da joj se odmah vratila neka teskoba. Istog časa spustila je pogled, i izgledala je kao da se naježila - kaže Džejms.

Trampovima nedostaju sitni dodiri, pogledi i znakovi odobravanja kojima parovi u dugim vezama pokazuju ljubav, poštovanje i prijateljstvo.

Piše:
Srbija Danas
23.02.2017. 20:45
Pogledajte više