DA LI JE MOGUĆE? PA ON JE TAKO MALI?! Seka i Veljko napustili Srbiju, a evo šta rade sa malim Jakovom

27.01.2019. 21:58
Piše:
Srbija Danas/Kurir
Seka i Veljko / Izvor: Foto: Instagram printscreen/seka_aleksic
Neverovatno!

Seka Aleksić otišla je na zasluženi odmor, a društvo u Sloveniji prave joj suprug Veljko i sin Jakov. Porodično, prepusrtili su se čarima termi i uživanju u brojnim aktivnostima, a kako se navodi, Jakov je naučio da pliva, zbog čega je poznata majka izuzetno ponosna.

DAJTE ŠEĆER I VODU! Pevačica šokirala NEDAVNIM fotografijama, a ovo je... ANOREKSIJA?!

- Seka i Veljko su svako jutro među prvima na bazenu. Njihov mališan se verovatno kao i većina dece budi oko sedam, pa su oni sat vremena kasnije uveliko u fazi igranja. Kako u termama ima različitih dubina vode, Jakov se brčka u plićaku gde ga je Seka učila da pliva. U ovu aktivnost se uključio i Veljko, koji je bodrio naslednika da dopliva do njega", kaže izvor, pa dodaje: "Seka izgleda odlično, njene obline o kojima muškarci inače maštaju nisu se promenile nakon porođaja. Ona je jedna odnegovana žena, koja vodi računa da bude zategnuta. U trenucima kada mališan spava, ona i Veljko često, makar na sat vremena, posete teretanu hotela u kojem su odseli. Ne viđamo ih na doručku i ručku, verovatno im hranu donose u sobu. Potpuno su opušteni, ćaskaju sa ostalim gostima i roditeljima dece sa kojom se Jakov igra. Da ne znamo da je ona zvezda, nikada ne bismo pomislili da je javna ličnost. Na bazen dolaze u bademantilu, a ne kao pojedini u haljinicama i šortsevima kako bi pokazali brendiranu odeću".

Seka, Veljko i Jakov / Izvor: Foto: Instagram printscreen/sekaaleksicofficial

Prema rečima gostiju kompleksa u kom par odseda sa sinom, Seka i Veljko su u potpunosti posvećeni mališanu Jakovu.

Sandra Afrika ISKOPIRALA KOLEGINICU! Htela da se pohvali novim stajlingom, ali ona je već preduhitrila

"Jakov je živahno i razdragano dete, koje je radoznalo da proba sve sadržaje spa centra, a Seka i Veljko ga prate u stopu. Vidi se da su mu posvećeni maksimalno. Sa druge strane, on je poslušno dete i kada mu pevačica kaže da nešto ne može, on je posluša", otkriva izvor.

Seka i Veljko će, kako se navodi, desetak dana uživati u na odmoru u Sloveniji pa se zatim vraćaju u Srbiju gde ih očekuju brojne poslovne obaveze.

 

Piše:
Srbija Danas/Kurir
27.01.2019. 21:58
Pogledajte više