ČEKALI 16 GODINA JEDNO NA DRUGO: Slavni glumci ŠOKIRALI sve TAJNIM venčanjem i ROĐENJEM ćerke! (FOTO)

14.08.2021. 18:32
Piše:
Srbija Danas
Danijel Krejg i Rejčel Vajs / Izvor: Profimedia
Čekanje se isplatilo.

Čuveni "Džejms Bond", odnosno glumac Danijel Krejg, pre nekoliko dana doleteo je u srpsku prestonicu, a razlog je snimanje nastavka filma "Nož u leđa".

Ubrzo mu se pridružila i koleginica Kejt Hadson, a mnogima je bilo žao što sa glumcem nije doputovala i njegova supruga Rejčel Vajs.

3 NAJČUDNIJA ZNAKA ZODIJAKA: Oni su enigma za sve, a evo šta se krije iza njihovog NEOBIČNOG PONAŠANJA

3 NAJČUDNIJA ZNAKA ZODIJAKA: Oni su enigma za sve, a evo šta se krije iza njihovog NEOBIČNOG PONAŠANJA

Umotala STOPALA u aluminijumsku foliju, a ono što se DOGODILO za SAT vremena je oduševilo

Umotala STOPALA u aluminijumsku foliju, a ono što se DOGODILO za SAT vremena je oduševilo

Pre Bojane, Mirko je bio u DUGOGODIŠNJOJ VEZI SA NJOM: Evo kako IZGLEDA, svi kažu da LIČI na Rodićku! (FOTO)

Pre Bojane, Mirko je bio u DUGOGODIŠNJOJ VEZI SA NJOM: Evo kako IZGLEDA, svi kažu da LIČI na Rodićku! (FOTO)

Glumac koji nikad nije bio poznat po skandaloznom ponašanju, iznenadio je svojevremeno javnost kada se u tajnosti oženio, a par je i dan - danas tajnovit po pitanju njihove veze iako njihovo poznanstvo seže još iz vremena kada nisu bili slavni.

Danijel i Rejčel upoznali su se još 1994. kada su zajedno glumili u jednoj popularnoj predstavi u "National Theatre Rehearsal Studio" u Londonu. 

- Naravno, nijedno od njih tada nije bilo poznato pa je njihov prvi susret ostao nezabeležen. Radnja ih je sticajem okolnosti stavila u mnogo ljubavnih klinčeva i odglumljenih seksualnih scena sa dosta golotinje - ispričao je kritičar, Rupert Kristensen.

Međutim, njihovi poslovni i privatni putevi su se razišli i Rejčel je nakon toga ušla u vezu sa filmskim redateljom Darenom Aronofskim (52) sa kojim je dobila sina Henrija (15). Danijel je 1994. okončao brak s glumicom Fionom Ludon sa kojom ima ćerku Elu (29) koja se baš kao i njeni roditelji bave glumom.

Krejg i Vajsova su ukrstili puteve 2010. godine kada su dobili uloge bračnog para u psihološkom trileru "Kuća snova" koji je izašao godinu dana kasnije. U isto vreme je Rejčel okončala devetogodišnju vezu sa Darenom, a Danijel je raskinuo veridbu sa filmskom producentkinjom Sacuki Mičhel (42).

Razlog je bio više nego jednostavan - bilo je jasno kao dan da se između glumaca razbvijalo nešto više od prijateljskog odnosa.

Venčali su se sledeće godine na tajnoj ceremoniji u Njujorku iznenadivši javnost potezom. Rejčel je svojevremeno odgovorila i na pitanje da li je osetila ljubav na prvi pogled sa Danijelom:

- Zaista nije bilo tako. Bili smo prijatelji godinama - rekla je glumica.

Kako su pisali strani mediji, Vajsova pre ljubavi sa Krejgom nije želela da se udaje, a u prilog tome išla je i činjenica da devetogodišnju vezu sa Aronofskijem nikad nije krunisala brakom. Međutim, miljenik žena joj je brzo promenio mišljenje.

- Nikad nisam mislila da ću se udati. To nije bila moja ambicija. Bilo je suprotno od toga. Nisam se nikad mogla poistovetiti sa romantičnim komedijama, a brak se činio kao da je to njihova jedina poenta. I onda se samo dogodilo, srećom u puno zrelijem trenutku mog života - priznala je Rejčel.

- Nosim svoj prsten s ponosom. Zauzeta sam. Jako sam srećna u braku, jako, jako srećna. Volim biti gospođa Krejg. Ja sam gospođa Krejg u svim mojim dokumentima - dodala je.

Mnogi smatraju da je tajna skladnog odnosa Danijela i Rejčel njihova tajnovitost s povremenim izlivima nežnosti glumice. Spadaju u najanstvenije parove Holivuda, a Vajsova je objasnila zašto je to tako:

Kreg Dejvid i Rejčel Vejs / Izvor: Profimedia

- On je jednostavno previše slavan. Bila bi izdaja da govorim o njemu. Moraš da štitiš svoj brak. Jedno od najvećih zadovoljstava kada si odrasla osoba je da ne moraš više išta da deliš - ispričala je glumica.

Par je skoro uspeo da sakrije i rođenje svoje ćerkice 2018. godine, a ime ni dan - danas nije poznato.

Piše:
Srbija Danas
14.08.2021. 18:32
Pogledajte više