DIRALA JE V*GINU DOK SE PORAĐALA: Opisala je kako se osećala dok je MASTURBIRALA tokom operacije (GALERIJA)

13.12.2016. 09:36
Piše:
Srbija Danas
trudnica / Izvor: Profimedia
Da li biste se vi na to usudile?

To je najlepši ali i najbolniji momenat u životu svake žene. Anđela Galjo svoj prvi porođaj pamti kao užasno bolan, toliko da joj ni epidural nije pomogao da ne oseti bol. Bilo joj je žao što nije mogla da uživa u tom trenutku, kako svaka majka želi.

Međutim, kada je drugi put ostala u drugom stanju, htela je da promeni sve. Anđela se ovaj porađala kod kuće i to bez epidurala. Njeno oružje protiv bolova bila je mastrubacija. 

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

"Neobičan potez bio je veoma efikasan. Masturbacija je uradila dobar posao. Koncentrisala sam se na vaginu, osetila sam energiju, koja ključa u meni. Kontrakcije su mi sada bile mnogo ugodnije i podnošljivije. Bilo je divno, instinktivno i veoma opuštajuće", napisala je na svom blogu.

Drugi porođaj je nakon šest sati bio gotov. Što je još važnije, masturbacija je majku učinila znatno opuštenijom,a njena beba je mnogo izašla. Mnoge majke, međutim, ne bi se odlučile na ovako nešto.

Mnogi su je oštro kritikovali, dok ima i onih koji podržavaju stav da je prirodno olakšanje od bola bolje nego da se trpi. Ssvaka majka ima pravo da odabere kako želi da se porodi!

 

Piše:
Srbija Danas
13.12.2016. 09:36
Pogledajte više