Drama, drama, drama! KIM: KEJTLIN JE SVE IZMISLILA, TO JE LAŽ! Ostavite moju porodicu na miru

29.04.2017. 09:42
Piše:
Srbija Danas
Kim Kardašijan / Izvor: Profimedia
Kim brani mamu/tatu.

Sasvim očekivano, nova drama, u jednoj od (već deceniju unazad) najpopularnijoj porodici na svetu Kardašijan ovaj put započela je Kejtlin Džener (67) kada je objavila svoje memoare pod nazivom "Tajne mog života" koji su u američkim medijima podigli mnogo prašine. Bivši suprug Kris Džener, koji je nedavno promenio pol u svojoj knjizi nije imala lepe reči za baš sve članove svoje porodice.
 

Gostujući u emisiji "Šou Elen Dedženeres" najpoznatija starleta Kim Kardašijan (36) reagovala je vrlo emotivno i stala u obranu svoje majke Kris Džener (61) s kojom je Kejtlin, pre operacije Brus, bila u braku.

PODIVLJAO! Bivši učesnik "Farme" kači slike S*KSA, nabildovao se - nećete ga prepoznati! (FOTO)

– Slama mi se srce zbog majke jer je ona prošla kroz toliko toga, a tu je sada i Kejtlin koja promoviše svoju knjigu u kojoj iznosi određene informacije. Jednostavno ne mislim da je to bilo kome potrebno, znate, mislim da to nije fer, te stvari nisu istinite - rekla je Kim.

Kada ju je Elen upitala znači li to da Kejtlin nije bila iskrena u svojoj knjizi, starleta je to ovako prokomentarisala:

- Ne, nisu tačne izvesne stvari o mojoj mami i nekim drugim stvarima. Osećam kao da je njoj trebalo mnogo vremena da bude iskrena prema sebi, pa ne očekujem da bude iskrena prema Kris. To je sve jako bolno.

SVI OČEKUJU CECU NA LUKASOVOM KONCERTU! A evo da li će se ona ZAISTA pojaviti večeras u Areni!

Za kraj, Kim je rekla da Kejtlin želi sve najbolje i mnogo uspeha, ali ne po cenu uznemiravanja njene porodice.

 

Piše:
Srbija Danas
29.04.2017. 09:42
Pogledajte više