LINIJA IZ SNOVA

Jovana Joksimović smršala čak 25 KILOGRAMA, pa otkrila tajnu savršenog izgleda: "Svaki dan pojedem 2 kilograma..."

15.04.2024. 17:14
Piše:
Srbija Danas
Jovana Joksimović / Izvor: ATA Images/Antonio Ahel
Popularna voditeljka otkrila tajnu svoje besprekorne linije.

Jovana Joksimović jedna je od naših najpopularnijih voditeljki. Iako je majka troje dece, njena linija oduvek je na zavidnom nivou.

Međutim, otkrila je da nije od uvek bilo tako. 

Joskimovićeva je nedavno otkrila da se za vreme trudnoće ugojila čak preko 20 kilograma, te otkrila kako se vratila na svoju idealnu kilažu.

- Jesam se ugojila u trudnoći, u prvoj 12,13 kilograma, a u drugoj 25. U drugoj sam baš bila velika, ali sam otekla, imala sam mnogo vode i ogroman stomak zbog blizanačke trudnoće - ispričala je voditeljka.

Jovana Joksimović / Izvor: ATA Images/Antonio Ahel

 - Imam sreće da imam tu konstituciju malo dečačke građe i trudim se u poslednjih nekoliko godina da pazim šta jedem, malo se opustim, pa se vratim, igram padel - nastavila je ona.

 -  Nekako, kad vidim da sad lako skliznem, odnosno kada vidiš da si skliznuo, a treba da se vratiš, disciplina - rekla je Jovana i otkrila šta joj je slaba tačka.

Jovana Joksimović / Izvor: ATA Images/Antonio Ahel

 - Imam problem sa sladoledom, kada dođe leto to je moja slaba tačka. Ne jedem ga uveče, a preko dana retko. To je da svakog dana ja moram da kupim 2 kilograma sladoleda i pojedem to. To mi je baš slaba tačka - ispričala je u emisiji "Ako progovorim".

 

 

Piše:
Srbija Danas
15.04.2024. 17:14
Pogledajte više