KAMILJE STOPALO I ANIMAL PRINT: Jezive modne greške koje NAŠE devojke STALNO prave (FOTO)

14.11.2016. 19:17
Piše:
Srbija Danas
Prodavnica / Izvor: Profimedia
U pitanju su ozbiljni modni kiksevi a devojke ih konstantno ponavljaju...

U želji da budu moderne, žene i posebno mlade devojke koje još uvek traže svoj stil, umeju da odu toliko daleko da obuku bilo šta samo ako je tog momenta u trendu. 

Sigurni smo da ste već hiljadu puta pročitali ali nije zgoreg ponoviti, najvažnije modno pravilo jeste da je mnogo bitnije nositi ono što pristaje vašoj figuri a ne ono što je moderno. 

Jedna poznata stranica za internet kupovinu sprovela je anketu među svojim korisinicima, i po mišljenju žena koje su odgovarale na pitanja ovo su najveće modne greške koje se mogu videti na našim ulicama:

1. Previše animal printa

Leopard, tigar, zebra, zmija, pa još ako ih ukombinujete zajedno spremni ste za džunglu. Animal print je izuzetno popularan, pogotovo poslednjih godina, i nijedan modni stručnjak vam neće reći da ne treba da nosite džemper ili maramu sa leopard šarom, ali ako želite da izgledate elegantno i sa ukusom nikako nemojte preterivati. Dovoljno je da jednostavnu crnu kombinaciju upotpunite nekim detaljem sa animal printom, npr. cipelama ili torbom. 

2. Preuska odeća

U koje god doba dana i noći da prošetate nekom od beogradskih ulica videćete devojke koje su se utegle u tesne haljine, pantalone, suknje. Ukoliko imate zgodno telo, obline će se primetiti šta god da obučete. Pripijene haljine ostavite za večernji izlazak u klub a preko dana obucite nešto lepršavo ili jednostvano dobre farmerke koje će vašu figuru istaći na pravi način.

3. Džins sa džinsom

Mnogima omiljena kombinacija, ali prema mišljenju korisnica ovog sajta, potpuno pogrešna. Kao i u svemu, i u modi je ključ u minimalizmu. Ako ste od glave do pete u džinsu to neće izgledati tako dobro kao što bi možda farmerke sa nekom košuljom ili bluzom. 

4. Večernja garderoba preko dana

Kao što i samo ime kaže, večernja garderoba je rezervisana za uveče. Glamurozne haljine, šljokice, previše upadljiv nakit, ali i male tašne (popularno nazvane pismo) ne bi trebalo nositi preko dana. 

5. Helanke nisu izlazna odeća

Ovaj odevni predmet možda i najčešće imamo priliku da vidimo na našim devojkama. Ista stvar kao i sa previše uskom odećom, helanke prosto sve otkrivaju. Razumemo da su udobne, ali ako baš želite da ih nosite van kuće ili teretane probajte da ih iskombinujete sa džemperom koji će prekriti zadnjicu ili vežite košulju oko struka. 

Helanke / Izvor: Foto: Twitter Printscreen

U modi je bitno da eksperimentišete i da se zabavljate ali imajte u vidu da je manje uvek više!

Piše:
Srbija Danas
14.11.2016. 19:17
Pogledajte više