Kejt Mos u "seknd hend" prodavnicama! Otkrila cake kako da se dobro obučete od glave do pete!

06.01.2019. 16:15
Piše:
Srbija Danas
Kejt Mos / Izvor: Profimedia
Ko bi rekao...

Jedna od glavnih stilskih ikona, legendarna Kejt Mos, u nedavnom je intervjuu za "The Guardian" otkrila da je kada je imala između 14 i 19 godina raspolagala poprilično malim budžetom za šoping.  

ĆAO, ĆAO: Ovi modni trendovi ostaju u 2018. godini! (FOTO)

Kejt Mos pod kišobranom / Izvor: Profimedia

Međutim, kako je posao zahtevao od nje da se oblači trendi i da izgradi svoj prepoznatljiv stil, Kejt je odlučila to i učiniti, ali na svoj način. 

VAGA VAS LAŽE! Tokom praznika sve smo opsednute kilogramima - ovi SAVETI će vas spasiti!

- U tinejdžerskim godinama svu sam svoju odeću kupovala u "second hand" trgovinama. Ne biste verovali kakvi se komadi tamo mogu pronaći za smešnu cenu - rekla je Kejt.

Od januara treba da STRAHUJU svi bračni parovi! Lako možete da napravite grešku SVOG ŽIVOTA

Osim toga, napomenula je da je uprkos vrlo ograničenom budžetu, birala samo kvalitetne materijale i odeću koja je bila u trendu i pristajala njenom stilu. Sada Kejt i sama donira svoju skupocenu odeću "second hand" prodavnicama jer zna koliko je ona pre priželjkivala dobru, a jeftinu garderobu. 

Ono što je manekenka savetovala svima koji se odluče za kupovinu u "second hand" prodavnicama je da budu strpljivi, biraju kvalitetne materijale, ne obraćaju pažnjuna određenu marku, već na sam komad odeće te da uzmu u obzir moguće prekrojavanje.

Piše:
Srbija Danas
06.01.2019. 16:15
Pogledajte više