Leto je stiglo a to znači samo jedno - ŠORTS! Kako da nosite ovaj komad a da ne izgledate VULGARNO?

07.07.2017. 14:11
Piše:
Srbija Danas/Ženski magazin
Žena u šortsu / Izvor: Foto: Profimedia
Pravila koja većina devojaka ne zna.

Žene mahom sa prvim, onim prolećnim suncem posežu za jednim od omiljenijih odevnih komada - šortsem. 

Praktičan, sladak, seksi, i lako se kombinuje uz gornje delove i obuću. Šorts je idealan za odlazak na kafu, u šetnju, večernji izlazak ili odlazak na plažu ali pored svih ovih prednosti ima i jednu manu. U kratkom šortsu možemo vrlo lako da izgledamo vulgarno, a to nikako ne želimo i zato vam mi danas donosimo nekoliko saveta kako nositi šorts a da pritom izgledamo dobro. 

Poslednji SEKSI TREND U SVETU: Da li bi ste obukli TUĐE TELO?! NEVEROVATNO šta žene nose ovog leta!

1. Teksas šorts sa blejzerom i ženstvenim baletankama/sandalama

Ne kažemo da treba da nosite teksas šorts na posao, ali je ovaj stajling zabavna alternativa za večernje izlaske. Teksas šorts uparen sa majicom i blejzerom kreira neočekivan, ali elegantan autfit. Uz njih obujte baletanke ili sandale i izgledaćete moderno poput manekenke. 

2. Uz mokasine i košulju

Ovo je najlakša “formula” za elegantan letnji stajling. Košulja može promeniti skoro svaki stajling, pa čak i kada nosite teksas šorts. Mokasine su još jedan moderni dodatak, jer izgledaju sofisticiranije od sandala ili patika. 

IDEALNO ZA BAZEN I MORE: Nina Lečić nosi kupaći koji će oduševiti SVE žene! (FOTO)

3. Sa teksas jaknom i patikama

Kompletan stajing u teksasu je ovog leta potpuno “in”, tako da ga slobodno možete isprobati bez straha da ćete pogrešiti. Iskombinujte malo duži teksas šorts sa jaknom od istog materijala (možete je samo prebaciti preko ramena) i dobićete fantastičan stajling. Ovaj stajling je savršen za žene svih godina. 

4. Sa majicom na pruge i espadrilama

Prugasta majica i šorts su prava letnja kombinacija, naročito kada se upare sa espadrilama. Majica sa ¾ rukavima će izbalansirati kraći rub šortsa, dok će espadrile na ravnu platformu samo zaokružiti stajling. 

OVO SMO ČEKALE: Ravne cipele koje nam DODAJU visinu i podižu guzu!

5. Sa lepršavim topom i ravnim sandalama na vezivanje

Kratak šorts je možda idealan za pokazivanje izvajanih nogu, ali je na primer neprimeren ako ga obučete sa krop topom (osim ako ne idete na plažu). Zato ga obucite uz lepršavu, dužu bluzu koja je nalik na tuniku i uz njih obujte ravne sandale na vezivanje koje će dodati boho notu čitavom izgledu.

6. Sa glomaznim džemperom i ešarpom oko vrata

Ovaj stajling nije baš namenjen za tople dane leta, ali je odličan kada vreme već počne da se menja – krajem avgusta. Sa laganim džemperom, teksas šorts će izgledati odlično i izbalansirano. Ešarpu dodajte ako želite da razbijete neutralnu paletu boja i dodate jače nijanse vašem izgledu. 

 

Piše:
Srbija Danas/Ženski magazin
07.07.2017. 14:11
Pogledajte više