MA, NEMA ŠANSE! Ovako je Jovana Joksimović izgledala PRE nego što je POSTALA poznata (FOTO)

26.04.2017. 07:55
Piše:
Srbija Danas
Jovana Joksimović / Izvor: Foto: Instagram printscreen/jovanamac
Baš se mnogo promenila.

Jovana Joksimović je zasigurno jedna od najomiljenijih naših voditeljki a svakako je i među najlepšim. Juče je proslavila 35. rođendan a već 15 godina je gledamo na TV ekranima. 

Jovana je karijeru započela sa samo 19 godina, dok je još studirala. Prva televizija na kojoj je radila jeste BK televizija, 2001. godine. Zatim joj je tadašnji direktor RTS-a ponudio da postane deo javnog servisa, što je Jovana prihvatila i počela da vodi Jutranji program. 

Katarina Šišmanović ISKRENO o plastičnim operacijama: Izgledala bih lošije da...

2008. godine sa sadašnjim suprugom Željkom Joksimoviće je vodila Evroviziju, koja je tada održana u našoj zemlji, a tada se između njih dvoje i rodila ljubav. 

Rada Manojlović progovorila o majčinstvu: Harisu ću roditi PETORO DECE!

Venčali su se na Maldivima 2012. godine a godinu dana kasnije javno su objavili da čekaju svoje prvo zajedničko dete. 10. aprila 2014. rodio se njihov sin Kosta. 

Jovana već nekoliko godina unazad radi kao voditelj Jutarnjeg programa televizije Pink, koji inače vodi sa svojim venčanim kumom Srđanom Predojevićem. Jovana je u drugom stanju i na jesen bi u porodicu Joksimović trebalo da stignu blizanci. 

Očigledno je da se voditeljka menjala tokom godina i svoje bogate karijere ali je uspela da sačuva svoju lepotu i širok osmeh po kojem je prepoznatljiva.

Jovana Joksimović / Izvor: Foto: Youtube Printscreen/ KARIĆ company family

 

Piše:
Srbija Danas
26.04.2017. 07:55
Pogledajte više