Izbacio ŽENU I DETE na ULICU zbog LJUBAVNICE! Košarkaš odbija da plaća alimentaciju za svoje dete!

02.04.2021. 13:45
Piše:
Srbija Danas
Montana Jao / Izvor: Foto: Instagram printscreen/ montanayao
Traži da se utvrdi očinstvo!

Slavni košarkaš Malik Bizli (24) prošle godine dospeo je u centar skandala kada se saznalo da je suprugu Montanu Jao (22) prevario sa 22 godine starijom rijaliti zvezdom Larsom Pipen, inače bivšom suprugom NBA legende Skota Pipena.

Bizli se otvoreno udvarao Larsi, ostavljajući joj na društvenim mrežama poruke koje svi mogu da vide, a ubrzo je zbog ove fatalne starlete i napustio porodicu. Ipak, tu nije bio kraj - on je u januaru čak i izbacio iz kuće još uvek zvaničnu ženu i trogodišnjeg sina bez ikakve prethodne najave.

IZRAČUNAJ! Ukoliko IMAŠ ovaj BROJ u datumu rođenja, to dosta GOVORI o tvojim ZDRAVSTVENIM problemima!

IZRAČUNAJ! Ukoliko IMAŠ ovaj BROJ u datumu rođenja, to dosta GOVORI o tvojim ZDRAVSTVENIM problemima!

Viđaju je U PIDŽAMI na ULICI! Elena se NAKON RAZVODA preselila u centar Beograda, komšije progovorile!

Viđaju je U PIDŽAMI na ULICI! Elena se NAKON RAZVODA preselila u centar Beograda, komšije progovorile!

Advokati mlade Montane u februaru su obelodanili da se Bizli ne pridržava dogovora u vezi alimentacije, te da je svom sinu dao svega 800 dolara. A sada stižu i nove vesti - NBA zvezda je zatražila i test očinstva, koji je i urađen prošle nedelje, ali rezultati istog još uvek nisu poznati javnosti.

U međuvremenu sud je odobrio zahtev Montane za nadoknadu od 6. 500 dolara mesečno za izdržavanje deteta, ali je odbio njen zahtev za 5. 300 dolara za izdržavanje supružnika, te za svotu od 20.000 dolara kojom bi se podmirio honorar njenog advokata. Sa druge strani Malikovi advokati istakli su da će on sigurno plaćati alimentaciju ukoliko se dokaže da je zaista otac.

Inače, par je stao na ludi kamen 20. marta 2020, ali iste godine u decembru Jao je podnela zahtev za razvod zbog gore pomenute preljube.

Ona često na Instagramu deli detalje svoje problematične situacije, a ističe da Bizli mesecima nije video svog sina, dok uredno putuje svetom sa svojom novom izabranicom. Takođe je istakla "da se sa sinom potucala od hotela do hotela i Airbnb smeštaja, sve dok roditelji nisu pristali da joj pomognu".

Ipak, nije samo on neveran u ovoj vezi, jer podsećamo da se Malik pre dve godine potukao sa saigračom Suom Krejvensom, zbog toga što je imao seks sa njegovom devojkom Montanom Jao. Sve ovo događalo se u javnosti, Mondtana je tada pokušavala i telom da ih razdvoji, a zatim se očajna bacila na pod i plakala. 

Zanimljivo je da je samo nekoliko dana pre nego što je zatražio test očinstva Malik objavio niz fotografija sa sinčićem i posvetio mu je emotivnu poruku. 

- Nadoknadiću ti propušteno vreme i brobe koje si prošao zbog mene. Ti si mladi kralj i tako i zaslužuješ da živiš. Volim te i nedostaješ mi. Tata je radio na sebi, vidimo se uskoro, ne brini - napisao je košarkaš.

 

 

Piše:
Srbija Danas
02.04.2021. 13:45
Pogledajte više