MET GALA 2018.: Sve što treba da znate o najvećem MODNOM DOGAĐAJU koji se održava večeras u Njujorku

07.05.2018. 13:08
Piše:
Srbija Danas
Met Gala 2018. / Izvor: Foto: Instagram printscreen/gettyfashion
Najkontroverznija tema do sada.

Prvi ponedeljak u aprilu svake godine rezervisan je za Met Galu.

PRATI JE 108 MILIONA LJUDI: ŠOKIRAĆETE se kada vidite KOLIKO košta jedna njena objava na Instagramu!

Reč je o najvećem modnom događaju u godini, poznatom kao "modni Oskari", koji je osnovan davne 1948. godine i ove godine slavi 70. godišnjicu, pa će i večeras na uobičajenoj lokaciji, tačnije u njujorškom muzeju Metropolitan, okupiti sve koji nešto znače u svetu mode.

ŠOK! Za ove FARMERKE morate biti na listi čekanja, a kada vidite NA ŠTA liče... AU! (FOTO)

Svaka Met Gala ima određenu temu, odnosno dres kod i sve zvanice treba da ga se pridržavaju. Tema prošlogodišnje bila je inspirisana neobičnim modnim izriažajem dizajnerke Rei Kavakubo i njenog brenda „Comme des Garçons“, koju su najbolje ponele Rijana i Keti Peri, a temu ovogodišnjeg bala mnogi strani mediji već su prozvali najkontroverznijom do sada.

Rijana / Izvor: Foto: Instagram printscreen/elevonworld

Sama tema nosi naziv "Nebeska tela: Moda i katolička mašta". U sklopu bala odvija se i izložba na kojoj će večeras biti predstavljeno oko 180 modnih komada koji spajaju modu i remek-dela religijske umetnosti.

SLATKA MODA: Ovog proleća obucite se u neku od NEODOLJIVIH boja SLADOLEDA

Keti Peri / Izvor: Foto: Instagram printscreen/tsunami_84

Neki od potvrđenih dizajnera koji će večeras izložiti svoj rad su "Dolce&Gabbana", "Jeremy Scott", "Christopher Kane", "Jean Paula Gaultier", "Chanel", "Versace" i "Valentino", navodi "Harper's Bazaar".

SKANDAL koji je PREPLAVIO internet! Manekenku Điđi Hadid UPROPASTILI na naslovnici VOGA! (FOTO)

Izložba će uključiti i 40 vatikanskih odora i drugih predmeta od 15 različitih papa koji do sada nikada nisu napustili Vatikan.

I DŽENIFER LOPEZ TO RADI: U emisiji joj se pomerila haljina, a ispod... Ko bi rekao? (VIDEO)

Domaćice, odnosno voditeljke ovogodišnje Met Gale su Amal Kluni, Rijana i Donatela Versaće, pa njih tri sigurno možete očekivati večeras. Što se tiče ostalih zvanica, kao i svake godine, biće prisutna najpoznatija imena iz sveta mode i šoubiznisa, od dizajnera i manekena, preko filmskih i muzičkih zvezda, pa sve do neizostavnih starleta.

Piše:
Srbija Danas
07.05.2018. 13:08
Pogledajte više