"MOJI VRŠNJACI SU PREDOSADNI" Obožava muškarce 10 i više godina MLAĐE OD NJE: "Mnogi žele vezu sa starijm ženom"

02.11.2022. 18:58
Piše:
Srbija Danas
Karla / Izvor: Foto: Instagram printscreen/carla
Svi se čude njenom stavu, a ona uživa!

Karla iz Velike Britanije ima 41 godinu, trenutno je u vezi sa 28-godišnjakom i kaže da se uopšte ne stidi te činjenice, kao ni odluke da izlazi samo sa muškarcima koji su najmanje deset godina mlađi od nje.

Samoprozvana “kuguarka” i dizajnerka iz Londona ispričala je da je nakon razvoda od muškarca šest godina mlađim od nje shvatila da treba da izlazi sa još mlađima, pa je otvorila profil na Tinderu i počela da im se javlja. Iznenadilo ju je, priznaje, to što su joj odmah odgovorili mnogi muškarci u dvadesetima koji su hteli vezu sa starijom ženom. Iako tvrdi da nema svoj tip, kaže da joj je najdraža grupa muškaraca koji imaju između 25 i 30 godina.

OVU BILJKU MORATE DA IMATE U KUĆI: Čisti otrove iz vazduha, čuva od alergija i proizvodi kiseonik

OVU BILJKU MORATE DA IMATE U KUĆI: Čisti otrove iz vazduha, čuva od alergija i proizvodi kiseonik

NAJMOĆNIJI ČISTAČ ORGANIZMA: Za 24 sata izbacuje sve otrove - toliko je jak da ga možete piti SAMO 2 PUTA GODIŠNJE

NAJMOĆNIJI ČISTAČ ORGANIZMA: Za 24 sata izbacuje sve otrove - toliko je jak da ga možete piti SAMO 2 PUTA GODIŠNJE

- Mlađi od toga imaju previše različite životne stilove i nivo zrelosti da bismo bili u pravoj vezi, a stariji su ili predosadni ili traže supruge - objasnila je. U svojim kasnim dvadesetima i ranim tridesetima je, priča, živela u inostranstvu i družila se sa ljudima mlađim od sebe, jer su bili zabavniji i otvoreniji od njenih vršnjaka.

Karla / Izvor: Foto: Instagram printscreen/carla

- Jedan od muškaraca s kojim sam izlazila i za kojeg sam se udala bio je šest godina mlađi, ali smo se razveli pet godina kasnije - rekla je. To joj je teško palo i nije se osećala dobro u vezi sebe, pa je godinu dana kasnije odlučila da isproba aplikaciju za sastanke.

- Na Tinderu birate svoje želje, lokaciju, pol i godište. Sećam se da sam prvo počela da izlazim sa 38-godišnjakom, a onda postupno spuštala granicu... Odjednom su svi ti mlađi momci balavili na mene. Nisam mogla da verujem! Bio je to dobar osećaj! - priseća se Karla.

U početku je ipak bila zabrinuta da muškarci neće videti “pravu osobu” i da će pomisliti da ih zavlači, ali to je prošlo čim je otišla na prvi sastanak sa tipom koji ju je zasuo komplimentima. Veze su se ređale, a Karla je izlazila i sa četvoricom u isto vreme, za što tvrdi da joj je pomoglo da ponovo otkrije svoju se**ualnost i poveća samopouzdanje.

- Ne želim decu i shvatila sam da monogamija nije za mene, što može da bude izazovno u vezi s onima mojih godina i starijima - rekla je, ali uprkos njenom samopouzdanju, hejteri joj na TikToku često ostavljaju zlobne komentare koje je prestala da čita.

- Svi imaju ideje šta bi i kada žene trebalo da rade, a šta ne, pogotovo kad pređete određenu starosnu granicu, ali zašto bi se samo one mlađe od 35 dobro zabavljale? - pita se Karla.

 

Piše:
Srbija Danas
02.11.2022. 18:58
Pogledajte više