MUČILI SU JE I PONIŽAVALI PRED SVIMA: Što je najgore, ona je to ŽELELA - A I VI BISTE (FOTO)

22.09.2016. 17:21
Piše:
Srbija Danas
mučenje žene / Izvor: Foto: Facebook/Sergej Mihajlović
Razlog užasan

Jedna devojka iz Velike Britanije odlučila je da bude javno mučena, a razlog je izvanredan. Želela je da pošalje jasnu poruku svetu - oštro je bila protiv testiranja komzetičkih proizvoda na životinjama. 

Njene oči bile su punjene hemikalijama, istim onim koje sipaju i nedužnim životinjama prilikom testa, a nakon toga, nasilno je hranjena i pojena, kako bi ''mogla'' da izdrži višesatnu torturu, koja tek predstoji.

Čitavih 10 sati ležala je u jednom izlogu, obučena u kostim boje kože. Izgledalo je kao da je potpuno naga. Kako bi joj na glavu zalepili elektrode za testiranje moždanih aktivnosti, morali su da je obriju. Farba za obrve testirana je nanošenjem na kožu i trpljenjem crvenila i svrabaž.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Ovo je samo deo užasnog prizora, sa kojim se jadne životinje suočavaju svakodnevno. Ona priznaje da, iako se radilo o glumi i pretvaranju, u pojedinim trenucima, čak je i ona bila suočena sa izvesnom količinom bola!

Projekat je bio uspešan, toga dana veliki broj ljudi potpisao je peticiju, bivajući potrešen prizorom koji im je Žaklina priredila.

Da li biste vi potpisali peticiji protiv ovog nasilja?

Piše:
Srbija Danas
22.09.2016. 17:21
Pogledajte više