NAJBLIŽI ZABRINUTI: Katarina Živković NAGLO drastično smršala (FOTO)

26.04.2017. 08:36
Piše:
Srbija Danas/Kurir
katarina zivkovic / Izvor: Srbija Danas
Nakon tragičnog gubitka ona više nije ista.

Pevačica Katarina Živković za svega nekoliko dana izgubila je dosta kilograma što je mnoge navelo da pomisle da je bolesna. Kada se pojavila u rodnoj kući u Leksovcu, njeni roditelji i prijatelji su se veoma zabrinuli zbog toga kako pevačica sada izgleda. 

MA, NEMA ŠANSE! Ovako je Jovana Joksimović izgledala PRE nego što je POSTALA poznata (FOTO)

Navodno, Kaća je za samo deset dana smršala čak pet kilograma a što je najčudnije nije držala nikakvu posebnu dijetu. Ipak, kako kaže njen prijatelj sa pevačicinim zdravljem je sve u najboljem redu. 

- Kaća je nakon velikog gubitka koji je imala kada joj je preminuo prijatelj i menadžer Stavra totalno izgubila apetit, a kasnije je svela količinu obroka na minumum, tako je za samo deset dana skinula pet kilograma. To se na njenoj figuri odmah primeti, pa su se zato njeni mama i tata uplašili kada su je ugledali na vratima stana. Inače zdrava je, radila je pre desetak dana sve analize i nema nekih oscilacija, već je jednostavno smršala. Kaći se dopada njena nova linija, a kako kaže i komentari njenih fanova su i više nego odlični - priča izvor blizak pevačici za "Kurir". 

Katarina Šišmanović ISKRENO o plastičnim operacijama: Izgledala bih lošije da...

 

Piše:
Srbija Danas/Kurir
26.04.2017. 08:36
Pogledajte više