NAJBRŽI TEST LIČNOSTI: Čvrsto stisnite PESNICU i saznajte ODMAH kakva ste osoba! (FOTO)

17.02.2017. 12:34
Piše:
Srbija Danas/uspesnazena
Pesnice / Izvor: Foto: Twitter printscreen/Narcis
Način na koji to radite otkriće neke aspekte vaše ličnosti.

Postoji mnogo različitih testova u kojima je ličnost osobe povezana sa određenim delovima tela – dlanovi, zglobovi, prsti, nokti …

SVI ZANEMELI OD ŠOKA: Najveća zvezda izašla na binu sa GOLIM TRUDNIČKIM stomakom i napravila HAOS! (FOTO)

Ali, postoji  još jedan način pomoću kojeg možemo proanalizirati ličnost – kako mi stiskamo ruku u pesnicu. Način na koji to radite otkriće neke aspekte vaše ličnosti.

Predlažemo da prođete kroz ovaj jednostavan, ali veoma istinit test u kojem će biti potrebno da samo stisnete ruku u pesnicu, i odaberete odgovarajuću varijantu odgovora.

Ako vas neko zamoli da stisnete pesnicu, kako ćete to uraditi?

Uradili ste?

A sada pogledajte odgovore:

1. Imate tendenciju da pomažete ljudima čak i onda, kad vam to donosi neke neugodnosti. Stalno ste u potrazi za novim znanjima, iskustvima, izuzetno energični i pomalo nestrpljivi. Takve kao vi, nazivaju avanturistima i neustrašivima, ali u isto vreme, mnogima od vas neće pasti na pamet koliko je često i vama potrebna zaštita i pomoć.

IDEALNE ZA VISOKE DEVOJKE: Pogledajte KOJI trend se vraća u modu OVOG PROLEĆA! (FOTO)

Vama je od životne važnosti priznanje i prihvatanje, jer se često suočavate sa ljudima koje koriste vašu dobrotu. Ali, jaka unutrašnja srž, ipak vam ne dozvoljava da rizikujete i odustanete od ljudi. Vi i dalje nastavljate čuvati i štititi one koji koriste vašu plemenitost, jedino što postajete malo oprezniji.

2. Komunikativni ste, privlačite različite ljude. Prijatelji vole vašu iskrenost i duhovitost. Sigurni ste u sebe, imate jako razvijen osećaj samopoštovanja. Odličan ste vođa među prijateljima, i dobar lider u poslu. Međutim, u donošenju smelih odluka sprečava vas strah od neuspeha, jer neuspeh može povrediti vaše samoljublje.

DOTLE JE DOŠLO: Poznata voditeljka u 9. mesecu trudnoće nosi MUŽEVLJEVU ODEĆU (FOTO)

Često imate potrebu za ohrabrenjem i pohvalama. Pa šta, nije to tako loše. Važno je da ne prestanete verovati u sebe, čak i ako vam ne govore koliko ste dobri. Sasvim je moguće da se, jednostavno, nalazite između ljud koji su ljubomorni na vaš uspeh.

3. Oštroumni ste i leporečivi, ali pomalo stidljivi, što vam onemogućava da u punoj meri ispoljite te osobine. Zato vas mnogi smatraju ćutljivom i nekomunikativnom osobom. Precizni ste i pedantni, i ponekad zahtevate od sebe previše, što dovodi do nepotrebnog nespokojstva. Pronicljivi ste, pokušavate da ne narušavate svoju unutrašnju harmoniju. Ljudima pored vas je veoma komforno.

NAJSEKSI ROBIJAŠ: Nekad je šetao zatvorskim dvorištem, a sada šeta modnim pistama (FOTO)

Ponekad postaje nepodnošljivo tužno od misli da ne možete tek tako graditi odnose, sa lakoćom se adaptirati u nove kolektive i biti duša kompanije. Ne uzimajte to k srcu, jer je dovoljno da postanete malo fleksibilniji i druželjubiviji, i ljudi, koji su se plašili da vam priđu, odmah će promeniti svoje mišljenje o vama.

Piše:
Srbija Danas/uspesnazena
17.02.2017. 12:34
Pogledajte više